Skuste kvapkat koloidnu striebornu vodu a brat ustne kvalitny oreganovy olej, napr ten v kapsuliach od firmy NOW.. Ak to nepomoze, je tu este graviola, collostrum, lapacho, cat's claw, Sangre se Grado a hromada inych, menej znamych.
Ste si isti, ze je to prave GSE z firmy NutriBiotic a nie nejake ine?
Nuz alergie su vzdy mozne, niet takej potraviny alebo doplnku, na ktory by sa niekde na svete nenasiel jednotlivec, co dostane na to alergicku reakciu.
Preto kazdemu radim skusat nove jedla ci potravinove doplnky najprv s malou davkou,, aby pripadna reakcia nebola tiez privelka, pripadne aby si telo mohlo na nove latky navyknut.
Niekedy si telo postupne totiz navykne a nauci sa nove tolerovat.
Niekedy je to ale naopak a zamorenie a reakcie sa zvysuju.
Nuz vtedy sa treba tej latke/jedlu podla moznosti vyhnut.
Niekedy pomozu enzymi a jod.
To mi tak pripomenulo, aj jod sa dava dat v kvapkach do nosa, znacne zriedeny. Napr lugolov roztok(tj vodny, nie alkoholicky) zriedeny 10 ku jednej najmenej by mozno tiez pomohol. Kedysi totiz lekari napr natierali mandle rovno jodovou tinkturou a pracovalo to. Len to bolo trochu neprijemne.
Toto sem davam len ako divoku myslienku, sam som to este nevyskusal, ale ked niekto chce a ma odvahu na to, nech zacne napr s riedenim 50 ku jednej a postupne zvysi do tolerancie
Naposledy upravil: RNG (2011-06-09 10:45:48)