Téma: otazka
mozem sa opytat ake pripravky sa uzivaju na detox od tazkych kovov..ako je olovo , telur vznika ako vedlajsi produkt pri zvarani a moze mat vplyv na antiprotilatky proti spermiam u muzov a neplodnost muzov a zein tu je clanok o tom:
"Ťažké kovy sú spojené s neplodnosťou (obaja mužský a ženský), potrat a vrodené vady. Často ľudia nie sú vedomí ťažkého kovu znečistenia a ich vystavením k nej. Vysoké zaťaženie ťažkých kovov v spermií môže spôsobiť anti-protilátky proti spermiám. Aj často vidieť klientov, ktorí žili v niektorých častiach Spojených štátov, ktoré sú kontaminované ťažkými kovmi. Tiež, telúr sa zdá byť bežné vinníkom. Telúr je vedľajší produkt pri zváraní. Veľa ľudí tak urobili alebo boli okolo zváranie v ich živote."
co na to odporucas? staci uzivat zeleny jacmen alebo su aj lepsie pripravky na ocistnie od tazkych kovov?
este sa chcem opytat na parazity ... ako sa zbavit napr. skrkaviek alebo mrli? prirodne? staci jest cesnak, kajenske korenie napr v tabletkach alebo kyslu kapustu? nie je kajenske korenie nebezpecne ..ja som ho zacala uzivat aj na chudnutie a dost ma z neho boli zaludok a citim ho aj ked zjem tabletku az v pazeraku a ustach pomaly mam ho aj nadalej jest?