Téma: enterococcus faecalis
dobry den, chcem sa spytat na radu
vek 20
mal som dlhodobe tazkosti, najprv to bola mykoza penisu kvoli pohlavnemu styku po tyzdni ako som bral antibiotika na priedusky a nebral som probiotika .... stym som bojoval az som naraz nemal problem len stym ale v zime sa objavilo stipanie mal som Ecoli ... pri liecbe ciprofloxacinom ktory mi znicil ecoli sa navratila mykoza bral som canesten dva tyzdne preslo. po par dnoch ale zacali flaky znovu rast , uz som bol dost na nervy a myslel som si ze to bola opet mykoza ale potom neskor zo steru vsislo ze mam enterokoka . dostal som framykoin a potom ma napadalo ze to asi nebude len povrchove kedze vzdy ked sa mi dostal ejakulat na kozu tak tam sa zacervenela. u urologa mi nasli v ejakulate enterokoka v malom mnozstve v moci nic. dostal som macmiror s nifuratelom na tyzden. po par dnoch som citil zlepsenie ale na konci liecby prudke zhorsenie. ako som dobral liek uplne sa mi zacervenal zalud aj s predkozkou. po dalsej navsteve urologa som dostal odpoved ze treba to nechat tak ze nebude mi davat dalsie ATB .. neviem ako to mam riesit viem ze to tam nema co hladat. Sice neni moj stav tak ze ma to nejako strsane boli . obcas palenie ale neni to nic take akutne ale proste treba sa toho zbavit. Potrebujem radu presne co a ako . ja planujem ist na dovolenku sam kde sa budem mockat v mori pit cely den citronovu stavu dychat morsky vzduch a dat sa dokopy. .. Toto sa taha uz skoro rok . bol som aj u imunologa z vysledkov mi zistili ze som mal prekonanu monomukleozu a mal som znizene T lymfocyty na ktore som dostal Imunor . Berem popritom aj imunoglukan b komplex vit c 500 a zinok probiotika .. bral som aj aloe vera ... pred par mesiacmi sa mi vyhodila skoro 2cm uzlina na celusti behal som po magentickych rezonanciach potom to ustupilo a teraz sa to opet vratilo .. do toho vsetko som mal kutiky a podobne zalezitosti. Najviac ma trapi ten enterokok . Chcem sa spytat ci si snim telo vie samo poradit, ci to neni len dosledok mojej celkovej oslabenej imunity a ze ked sa vsetko vrati do normalu ci ten enterokok neprejde. Bojim sa ze tato hnusna rezistenta svina ma bude sprevadzat cely zivot . Spravim cokolvek aby som sa toho nadobro zbavil