Zdravim RNG a prosim ta o radu.
Podla tych priznakov to v mojom pripade vypadalo na nedostatok jodu, (zvysena unava, tazko sa ucim, spatna koncentracia, chladne koncatiny, suche vlasy a pokozka, vypadavanie vlasov a depresie ci zla nalada) tak som si na tvoje rady tu na fore kupil jodovu tinkturu (iodine 2.5% w/v, potassium iodine 2.5% w/v) a kvapol jednu kvapku na zapastie, tato prva kvapka zmizla za par hodin, tak som si nakvapkal 10 kvapiek na pupok a rozotrel, mal som tam flak velky ako dlan, to bolo v stredu vecer a do rana to zmizlo bez stopy, dnes v sobotu rano som si urobil kontrolnu skvrnu na zapasti o velkosti mince a aj po 8-ich hodinach je tam, cize ak tomu spravne rozumiem, uz by som mal mat v tele jodu dostatocne mnozstvo, pretoze tych 10 kvapiek so stredy sa mi ulozilo do tukou, odkial si ich teraz organizmus v pripade potreby cerpa a kazdu stredu budem doplnat po 10 kvapiek. Je to tak spravne?
Len nechapem jednej veci, podla toho testu so skvrnou som mal v organizme bohvie kolko rokov malo jodu, ale nedostatok jodu vplyva na spomalovanie metabolizmu a na narast hmotnosti, no ja som po cely zivot chudy, co ma dost stve, 183/73, preto som si s pociatku myslel, ze budem mat HYPERFUNKCIU stitnej zlazy, ktora sposobuje chudnutie, ale keby to tak bolo, tak by mi ta skvrna vydrzala viac ako 8 hodin a nebola by sa tak rychlo vstrebala no nie?
A este posledna otazka: Neschudnem teraz este viec, ked telo bude mat viac jodu? Alebo by som mohol pribrat? Ako to vlasten je?
DAKUJEM PEKNE ZA OCHOTU A CAS :-)
Naposledy upravil: pivkes (2013-03-16 17:15:07)