Téma: Diagnostikovali mi Chlamydiu Pneumoniae - mam ju 2 tyzdne :(
Dobry den, bol som chory cca 2 tyzdne, zacalo to teplotami - okolo 38, obrovskou unavou (prelezal som v posteli prvy tyzden takmer cely cas), kaslanim (vykaslaval som hlieny, a strasne obrovske mnozstvo, prestalo to po cca tyzdni). Bol som s tym po tyzdni za svojou obvodnou, ta mi spravila kompletnu serologiu. Dala mi aerius, vigantol (mam nizke hodnoty zeleza, vitaminu D, zinku), bral som okrem toho este sirup od kaslu - Ditustat, a rano echinaceu s vitaminom C. Doteraz beriem vsetko okrem ditustatu. Potom prisli vysledky, a podla vysledkov mam mykoplasmu a chlamydiu pneumoniu. Mam ich momentalne akutne. Vysledky boli:
IgM - 414 - normalne hodnoty su 0,0 - 30,0
IgG - 46 - 0,0 - 8,0
IgA - 1,6 - 0,0 - 1,5
Dala mi na to antibiotika fromilid (Clarithromycinum), ktore mam brat 3 tyzdne. Beriem spolu s nimi 3 hodiny pred probiotika Jarrow Dophilus EPS:
http://www.jarrow.com/product/228/Jarro-Dophilus_EPS
Docital som sa toho celkom dost na nete a na stranke chlamydie.info, mam 22 rokov, a strasne sa bojim moznych nasledkov . Chcem mat plnohodnotny zivot, a nie zivot v strachu, a s bolestami a vsetkym .
Neviem ci to ma nejaku spojitost,ale rok a 4 mesiace dozadu sa mi objavila seberoicka dermatitida (forma chronickeho ekzemu,mam doteraz), pred pol rokom som sa liecil na mononukleozu, ta je kompletne doliecena, pred 2 mesiacmi som mal zasa silny 5 tyzdne trvajuci kasel (asi som mal whooping cough - cierny kasel), ten som liecil prirodne,nakoniec som bol nuteny zobrat antibiotika (zacal som nakoniec vykaslavat hlieny s krvou a vyfukavat krv z nosa, to prestalo po dobrati antibiotik).
Kazdopadne, prosim vas, co by ste mi odporucali na vyliecenie? Zachytil som to takto este na zaciatku, mam to 2 tyzdne, da sa z toho vyliecit kompletne fromilidom, alebo jedina cesta ako to doliecit je kombinaciou antibiotik,a liecit to rok? Tato choroba stale prejde do chronickeho stavu, alebo moze byt aj jednorazova, akutna, s tym ze sa mi uz nevrati?
To vsetko co som sa o mykoplasme a chlamydii pneumoniae docital ma uplne psychicky zlozilo .
Aky protokol na uplne permanentne vyliecenie by ste mi odporucali? A taktiez akych doktorov (ak sa to da jedine tymi kombinovanymi antibiotikami) by ste mi na slovensku (podla moznosti na vychode) odporucali, ktori sa venuju Strattonovmu a Wheldonovmu sposobu liecenia?
Inak Liposomal vitamin C a huba Cordyceps su vraj tiez velmi dobre veci ktore posiluju (ba dokonca aj liecia, hlavne ten Liposomal vit C) imunitu.
Za vase odpovede vopred dakujem.
P.S - V pripade ak by ste potrebovali blizsie informacie (hodnoty ) z vysledkov, alebo ine potrebne veci (historiu chorob,a pod. ) mozem kludne napisat na poziadanie.
Naposledy upravil: faergor (2013-02-08 17:26:35)