Téma: Potravinova intolerancia
Da sa obist bez eliminacnej diety? Nieco fakt zarucene? Dost ma to obmedzuje. Dakujem. Janka
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Da sa obist bez eliminacnej diety? Nieco fakt zarucene? Dost ma to obmedzuje. Dakujem. Janka
Nuz mliecne produkty sa daju pomerne dobre riesit pouzitim Dairy enzymes.
S lepkom je to komplikovanejksie, lebo dokonale enzymy na lepok na trhu nie su, len pomocne, takze s nimi lepok menej skodi telu(tj crevam)
Zarucene nic na svete nie je, lebo kazdy sme individualny a doplnky pomahaju len statisticky vysokemu poctu ludi, ale nikdy nie 100%.
Ja už ozaj neviem...Mne to proste nechce tráviť, aj cvičím, aj sa hýbem, v robote doslova behám, som celý deň aktívna a ten môj tráviaci systém nie a nie sa pohnúť. Stále sa nafúknem, viac menej už permanentne, neviem kde je chyba. Je mi zle, nechutí mi jesť... Koloidné striebro som pila asi liter a pol...Nepomohlo... Helicobacter to asi nebude, len tá strava vo mne stojí a nie a nie sa hýbať :-(...Zapáchajúce vetry a obmedzujú, je to neznesiteľné..Čo mámm robiť, čo jesť, alebo čo nejesť? :-(
Travenie je vec dostatku kyselin , enzymov mikrovlaknin a spravnej probiotickej crevnej flory. Co ti chyba sa moze doplnit. . Skus brat aspon zakladnu zmes enzymov a kyselin, uvidis , ako ti to pomoze s travenim.
Rng , aky mas nazor na ovsene vlocky hlavne co sa lepku tyka ?
Snazim sa lepku vyhybat ale vlocky s proteinom lubim ,
je nejaka tabulka kde je ukazane kolko lepku je na 100g ?
keby jedavam vlocky kazdy den moze to skodit ?
celiakiu nemam .
Lepok v ovsennych vlockach nema take iste zlozenie, ako v psenici. A mnohi ludia,. co neznasaju psenicny lepok alebo razny lepok nemaju z ovsennym lepkom problemy.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.