1

Téma: problemy s čuchom

pekny vecer, dlhodobo mam problemy s travenim a aj s cuchom mam dlhodobo slaby cuch, stale mi zatekaju hlieny a nasli mi masivneho streptokoka alebo stafilokoka aureus. (teraz si nespomeniem co z toho to bolo), no a predpisali mi na to kvapky uniflox a nasonex ktore velmi nezabrali, takze som dostala antibiotika na 10 dni - DOXYHEXAL 1TB. denne + stale mam uzivat 1xdenne kvapky nasonex........odporucali mi k tomu uzivat probiotika - staci ked budem jest vecer 1 tabletku lactobacily 5 od swissu spolu s inulinom? lebo ako uz som spominala tak mam dlhodobo problemy s travenim a nechcem aby mi tie antib. este viac uskodili,.........no a este mi lekarka povedala ze je dobre uzivat vitamin A a E pri problemoch s čuchom tak som si ich kupila ale neviem či ich mozem uzivat spolu a aj teraz ked beriem tie antibiotika...............a este by ma zaujimala jedna vec - kedze mam problemy s travenim kupila som si bekomplex, dalej mam doma kelp, a zinok + tie vitaminy A a E ..........mozem vsetky tieto vitaminy uzit v jeden den? nebude to prilis vela?................(viem ze A-cko sa ma uzivat kazdy druhy den).........myslite ze tie vitaminy A, E mi mozu pomoct aby sa mi opet zosilnil cuch?

2

Re: problemy s čuchom

Ustne brane prostriedky su viacmenej neucinne na infekcie prinosnych dutin, lebo do dutin sa z krvi nemozu dostat. naviac tie infekcie nie su len bakterie, na ktore su atb ucinne , ale aj rozne inie mikroby.Pozri na  http://rng.nazory.eu/rubriky/i/infekcie
Ja pouzivam roztok povodneho citricidalu a koloidnu striebornu vodu ako kvapky do nosa,  pripadne ked to islo aj inde do tela, tak aj pijem ropztok citricidalu, beriem NAC a carvacrol z oreganoveho oleja
Samozrejme beriem aj bezne doplnky, co telo potrebuje a nedostane z jedla v dostatku, ako selen jod, zinok vitaminy C E a D-3, plno mikrovlaknin kazdodenne  a obcas si nasadim kvalitne probioptika. kazde z uvedenych zlepsuju imunitu, zinok je spojeny s cuchom taktiez , okrem ineho

3

este sa chcem spytat ci moze ten streptokok moze sposobovat to ze mam slaby cuch, ze mi velmi padaju vlasy a ze som stale unavena moze to nejako spolu suvisiet?

4

Nemas len streptokoka, ale kvoli pouzitiu silnyc atb znicenu crevnu floru, kde sa premnozili na ukor znicenych probiotika rozne plesne, kvasne infekcia a nie, na atb vzdorujuce mikroby.
Napr Candida albikans vyraba velmi skodlive toxiny pre telo, ktore otravuju telo celkove a po case zlej kultivacii v crevach sa stav criev, vylucovanie enzymov zdorsi, cim sa zhorsi travenie a absorbcia zivin. Nuz a padajuce vlasy, slabost a nizka imunita su na to priamy nasledok.
Na cuch odporucam brat aspon na cas doplnok zinku.
Teda lepsie povedane KAZDEMU  odporucam brat doplnky zinku, selenu jodu, vitaminov C,E a D-3 minimalne, plus extra mikrovlakniny a nasaditr z casu na cas kvalitne probiotika.