Téma: problemy s čuchom
pekny vecer, dlhodobo mam problemy s travenim a aj s cuchom mam dlhodobo slaby cuch, stale mi zatekaju hlieny a nasli mi masivneho streptokoka alebo stafilokoka aureus. (teraz si nespomeniem co z toho to bolo), no a predpisali mi na to kvapky uniflox a nasonex ktore velmi nezabrali, takze som dostala antibiotika na 10 dni - DOXYHEXAL 1TB. denne + stale mam uzivat 1xdenne kvapky nasonex........odporucali mi k tomu uzivat probiotika - staci ked budem jest vecer 1 tabletku lactobacily 5 od swissu spolu s inulinom? lebo ako uz som spominala tak mam dlhodobo problemy s travenim a nechcem aby mi tie antib. este viac uskodili,.........no a este mi lekarka povedala ze je dobre uzivat vitamin A a E pri problemoch s čuchom tak som si ich kupila ale neviem či ich mozem uzivat spolu a aj teraz ked beriem tie antibiotika...............a este by ma zaujimala jedna vec - kedze mam problemy s travenim kupila som si bekomplex, dalej mam doma kelp, a zinok + tie vitaminy A a E ..........mozem vsetky tieto vitaminy uzit v jeden den? nebude to prilis vela?................(viem ze A-cko sa ma uzivat kazdy druhy den).........myslite ze tie vitaminy A, E mi mozu pomoct aby sa mi opet zosilnil cuch?