Téma: Sklerodermia a trombóza
Dobrý deň, už dlhšiu dobu sledujem Vaše fórum a chcem Vás poprosiť o pomoc pri mojom komplikovanom zdravotnom stave. Už v dospelom veku som prekonala ovčie kiahne a odvtedy sa môj zdravotný stav závažne skomplikoval. Ani lekári už nevedia, ako ďalej. Začalo sa to diagnostikovaním demyelinizačnej periférnej neuropatie, keď som mala asi pol roka zvýšenú zápalovú teplotu a bolesti a mravenčenie v rukách aj v nohách - po vyšetreniach na EMG mi zistili nervovú vodivosť okolo 20, /takú má už imobilný človek, zdravý človek má okolo 50/. Liečba samozrejme neexistuje, ale odvtedy sa za pár rokov stále pribaľujú nové a nové diagnózy: cysty v rôznych orgánoch, poruchy činnosti štítnej žľazy, karcinogénne polypy na hrubom čreve, poruchy imunológie, závažný Raynaldov syndróm vedúci k diagnostikovaniu sklerodermie, posledné: už rok trvajúca trombóza v pravom podkolení a asi aj iných miestach. Sklerodermia samozrejme postihuje pľúca, pažerák. obličky, ale najviac ma trápi hrozný Raynaldov syndróm a trombóza. Prsty najmä na rukách dôsledkom chladu úplne zbelejú, sú až nekrózne, hrozí mi na na nich gangréna. Trombóza je ešte horšia: mám veľmi nepríjemné kolapsové stavy, kedy cítim veľkú záťaž na pľúcach, nemôžem dýchať, kašlem, dusím sa. Nemôžem ísť vonku, nemôžem chodiť, nemôžem šoférovať. Nikto mi nevie pomôcť. Čítala som už mnohé Vaše rady, na základe nich beriem niektoré doplnky už vyše pol roka: napríklad zmesi enzýmov, nattokinázu 4-krát denne 2000, high potency serropeptázu , lumbrokinázu, rybí olej, probiotiká, vitamíny /iherb/. Nič nepomáha, problémy sa zväčšujú: tromb je v nohe stále, Raynaldov syndróm sa nezlepšil, ani ďalšie choroby. Prosím Vás, mohli by ste mi poradiť, ako mám ďalej postupovať v liečbe, aké prípravky by som mala používať a v akom množstve. Vopred ďakujem.