Téma: 2-tyždnová očista od kyseliny
Ahoj rng, spravil som si novy nick , lebo teraz začinam od znova a všetko predtym neham tak a rozhodol som sa bojovať takto........ sme si pisali najprv o tej kandide , potom kyseline askrobovej a prekyslenia organizmu nasledneho unavenia celotyždnoveho , nesustredenosti , stresu depresie......
dnes som všetko zahodil za hlavu a rozhodol som sa bojovať zo stravou..... podla teba je prospešna dvojtyždnova takato kura zamerana na jedlo hlavne zasadite lahko stravitelne a prevažne so surovej stravy..ozaj potrebujem byť do dvoch tyždnov fit.......
chcem sa ta spytať či:
1. rano na lačno citronova šťava z olivovym olejom pôsobí zasadito
2. či ryža natural je zasadita
3. a cele dva tyždne planujem jesť najma ryžu natural, pohanku, zemiaky, zelenina /brokolica, paradajky, paprika, redkovka, mrkva , cesnak cibula/ bylinkové čaje , zelene čaje , rooibos..... plus tieto doplnky..... kokosak, oregano , psyllium, probiotika, enzymi super now, vapnik, magne b 6 , ester c , zincforac, selen,
bude to ok? je všetko zasadite? neviem či to je zrovna viralny utok alebo oslabenie organizmu.....čo i len mala zmena ma posunie do predu..........dufam