Ahoj RNG, vazne sa nemusim bat toho etanolu? Lebo alkoholu nemozem ani kvapku... ...aj sa uz niekedy bojim testovat, lebo ja to mam s tym histaminom dost nanic ... snazim sa brat enzymy, no DAOSIN u mna je pase, mne absolutne nefunguje, mozno niekomu to zabera, ale pre mna zbytocne vyhodene peniaze, aj dnes som mala 2 po dlhom case, lebo som si spomenula, ze tu mam este zabudnute a zle mi bolo mozno este viac, ako ked som ho nebrala.
Este som sa chcela spytat, ze v poslednom case, co beriem rozne doplnky, tak sa mi vytvorili asi 3-4 hrcky rozne po tele, trochu mam z toho obavy, ze preco tak zrazu? Brala som hlavne selen, entericky obaleny pancreatin, DIM, quercetin, NAC, ester C, lecitin, aloe vera, vlakniny, probiotika a doplnky na oci, plus si kvapem kvapky do oci z koloidneho striebra.
No a este MSM do vody, avsak, co je zvlastne, ze prave ako som ho zacala brat, opat ma rozboleli klby, co ma uz asi 2-3 roky neboleli.
Zacinam sa uz citit ako kripel ...no dole vodou to so mnou ide hlavne tento posledny rok, co mam tu intoleranciu, casto neviem, ci mi toto vsetko sposobuje ona, alebo co mi uz je.
Na Vianoce som Vam pisala mail, ale neviem, ci ste si precitali, tak este aj sem. Dufam, ze ste mali krasne a pohodove sviatky a stastny novy rok 2016 Vam prajem .