Ked som mal pred vyse 17 rokmi kopu zdravotnych problemov napriek castej navsteve lekarov a dfrziac sa ich rad, tak som zacal hladat ine inform,acie a narazil som na roznycyh alternativnych lekarov, ktorych periodika som si predplatil a obcas vydaju aj knihy. A to mam doviedlo k doplnkom, kde som nazbieral tolko dat od tychto lekarov(a samozrejme aj osdobnych skusenosti) ze som mal dokonca jeden cas na Slovensku otvorene doplnkove obchody. Na posilnenie predaja a hlavne znalosti doplnkov, co na Slovensku je dosial na nizkej urovni som zacal prispievat do zdravie.sk(vcitane platenych reklam) aj do zzz.sk kde ma uz dasvnejsie dokladne vymazavaju, kedze si nezelaju prispevky od alternativnych lekarov, co som tam daval. Po zavreti predajni na Slovensku(privelke straty, personalne problemy, nedostatok casu, byrokracia pri schvalovani...) som predsa len zostal prispievat a toto forum a stranky zalozil jeden z mojich priaznivcov na zachovanie roznych prispevkov, ktore sa na zdravie.sk velmi rychlo zasypali roznymi inymi prispevkami
Co sa tyka praskovych foriem ja pouzivam lyzicku denne toho praskoveho esteru C do pol litra mojho mixu na pitie, za cely den vypijem aspon 2 flasky(1/2 litrove) toho mixu. Takze ziadne kapsulovanie mi netreba
Do mixu davam aj mikrovlakniny, aj ovocny koncentrat, aj trosku aloe vera(freeze dried prasok), aj MSM.