Téma: meniaca sa stolica
Dobry den.Mam taky problem ktory sa mi prejavil od kedy som si povedal ze si dam pauzu s posilnovanim a zjedol som na vecer pecene buchty a do toho pil pivo.Nemal som uz v ten den nejaky dobry pocit z toho ze som castejsie siel na WC no po tejto kombinacii som dostal hnacku vecer apotom na druhy den som bol aj rano.Od vtedy som mal niekolko dni kazdy den rano riedku stolicu ( na WC som chodil len rano alebo maximalne este vecer ).Potom som mal problem rano ze som sa prebudzal na to ze mi je tazko od zaludka az na vracanie co sa po par dnoch zhorsilo ze som uz v noci nemohol ani spat a budil som sa naten zly pocit.Na vecer som ale prestal jest tazke a mastne jedla a problem uplne zmizol, uz spim a rano mi je od zaludka dobre.Teraz som mal asi 3 dni po sebe normalnejsiu stolicu no vzdy inu.Raz hnedu, potom hnedu a medzi nimi zelena cast , ale riedka nebola.Vcera ma vecerom uz trochu naduvalo a mal som casto vetry ( bez zapachu) a tak som siel na WC a stolica bola taka trochu svetlejsia skladajuca sa z mensich casti.Rano som sa zobudil skorej na to ze musim utekat na WC a mal som riedku hnedu stolicu.Teraz cca o piatej som bol na WC druhy krat a stolica trochu spevnela (asi 5 kusov) , ale vo vode sarozpadla.Mala taku svetlejsiu farbu az do zlta a boli v nej hrudky ako keby nestravene zvysky potravy.Stravujem sa menej ako som sa stravoval ked som riadne cvicil co sa postaralo o ubytok hmotnosti za 3 tyzdne 6kg co moze byt aj urcita cast voda pretoze som uzival creatin.Momentalne neviem co mam robit, ci riadne jest ako predtym a cvicit... znepokojuje ma ta stale meniaca sa stolica.Bolesti brucha nemam a nieje mi ani tazko , jest mi chuti, na WC chodim 1-2x denne.Vpodstate nemam ine tazkosti iba ta stolica a niekedy plynatost zvysena co po vyprazneni pominie.Moze ist o nejaku vaznejsiu chorobu, alebo mam len nejaku poruchu travenia?Pred pauzou s cvicenim som jedaval dost vajec.. prazenica kazdy den ak by to mohlo mat suvislost.Este by som chcel dodat ze som si objednal aj tento vyzivovy doplnok k cviceniu... moze mi to pomoct , alebo je vhodne ho brat? http://www.protein.sk/e-183-bioenzyme-complex---kompava Inak mam 24 rokov. Dakujem za radu.
Naposledy upravil: ezz (2012-11-27 19:06:36)