Pan RNG,
Prepacte ,ze stale meninym temy ,ale minule som Vam spominal ze sa mi robia Ateromy a ze jeden som mal chirugicky vybraty jednym blbcom po ktorom mi ostala otrasna jazva. Vcera som bol na plastickej chirurgii na 2 sedenie APLIKACIA LASERA stoji to 20 :(:(: 40 euro som vyhodil za nieco kde mam pocit ze sa to ani nezlepsuje.
Tam mi povedali ze to nieje obycajna jazva ale KELOIDNA JAZVA.... po zostudovani clankov na webe sa vsade len pise ze nieje to mozne odstranit a ze to ma tendenciu sa zvacsovat ak sa stale do toho nieco aplikuje napr : laser, nejake masticky ktore maju za ulohu to vyliecit... aspon tak som to cital....
No moja hlavna otazka je naozaj neexistuje nieco co by podporilo hojenie tej jazvy aby sa aspon zmensila zhladila a mala prirodzenu farbu a nie ako mam ja CERVENA , KOPCOVITA nad povrch koze :(:(
Taktiez moja druha otazka znie ide oto ako som uz spominal ze na hrudi sa spravili malinke ateromy mozno cez 20... Bojim sa toho ze narastu tak ze ich bude treba vyrezat von :(:(
Nexistuje nato nejaky liek alebo caj alebo hocico co by pomohlo mojmu telu tieto gulicky znicit aby proste sami zmizli ako keby ze sa ten TUK z nich vypraznil (
Ozaj neviem co uz mam preto robit aby smo tie ateromy nemal a aby sa ta KELOIDNA jazva zahojila aby nebola taka sakreda
Najhorsie natom je ak si predstavmi ze mi to budu vyrezavat Aterom po Aterom a mi tam narastu take otrasne KELOIDNE jazvy tak to rovno zbohom
Dakujem ze Vase rady
P.S. Chance piedra pijem pravidelne este aj nejaky original Cinsky caj proti lipidom v krvi mato toto tiez nejaky ucinit prosti ateromom ?
Lecitin uzivam taktiez tam som cital ze ma tendenciu znizovat podkozny tuk ale to asi uz pre narodeny aterom neplati vsak ?