Ahoj RNG,
prosim o radu,4-rocny syn-uz ma za sebo druhe vybratie nosnych mandli v priebehu 1,5 roka,prve aj druhe mal uz obrovske a zle pocul..Druhe mu vyberali teraz v aprili,ale sluch ma stale zly,krici,nepocuje,na vysetreni mal stupen B. ORL lekarka nasadila kortik.sprej do nosa-lebo v noci velmi zle dycha-az zastavy dychania a dala aj Zyrtec-ale ten sa bojim davat.Po 2 mesiacoch mame prist na kontrolu,ak sa usi nezlepsia,ma ist na vlozenie trubiciek do ucha pod celkovou narkozou,aby sa tie uska drenazovali-ze je tam tekutina. (cele zimy trpieva na bronchitidy+obcas az do astmatickeho dychania).
Dlhodobo dostava (vyse roka v kuse) :
NAC 500 mg vecer,C vitamin,Quercetin s Bromelainom,GSE aj do nosa,KS aj do nosa,enzymy,D3 vitamin,Cordyceps davam vyse 2 mesiacov,teraz asi 1 mesiac Olive extrakt,probiotika,vlakninu,multi vitaminy a mineraly..
Uz neviem,co mu mam davat,stale ma zelene hlieny,i ked uz teraz pomenej.
Je nieco vhodne na tu tekutinu v usiach,co by pomohla vstrebaniu a vyhnutiu sa trubickam?
Nattokinazu mu nechcem davat,lebo nema nieco v poriadku so zrazanim krvi - lekari neboli konkretni ze co -a v minulosti zle reagoval na rybi olej-mal podkozne krvacanie..
Dakujem,Cora