Téma: pretrvavajuce problemy s travenim
ako uz som v jednej teme pisala mam uz dlhotrvajuce problemy s travenim najma nepravidelne travenie a plynatost, neviem sa toho vobec zbavit neviem sice ci je to tymto ale myslim si ze to zacalo asi takto: asi pred 6 -7 rokmi som niekolko mesiacov takmer nic nejedla (mala som rozne problemy a proste som odmietala jest podotykam ze to urcite nebolo tym ze by som mala anorexiu alebo sklony k nej, to urcite nie) ptom pocas studia som naopak jedla iba rozne vyprazane veci fastfoody a podobne takmer ziadne polievky proste len nezdrave veci a odvtedy (asi uz 6-7 rokov) mam stale problemy s travenim, za poslednych asi 18 mesiacov som schudla takmer 8 kg (neviem ci to je tym ze som sa zacala lepsie stravovat alebo je v tom nieco ine) no a kedze som predpokladala ze tieto problemy by mohli suvisiet aj so zlym stavom pecene (vzhladom na predchadzajucu zivotospravu), kupila som si pestrec mariansky a kazdy den pijem 2 hrnceky tohto caju (pijem ho asi 5 dni) a odkedy som ho zacala pit tak chodim na velku kazdy den co ma tesi ale vsimla som si ze odkedy pijem tento caj tak stolica mava taku farbu az do cierna neviete ci to moze sposobovat ten caj alebo preco zrazu zmenila farbu? dalej pred nedavnom som si tiez vsimla ze v stolici mavam vela hlienu ktory je takej oranzovej niekedy zltej farby tiez neviem co to moze sposobovat? ja uz som zufala, neviem ci mam problem len s crevami alebo to suvisi aj s inymi organmi ale ako som uz povedala stale ma trapi plynatost a nepravidelna stolica (teda okrem poslednych dni odkedy pijem ten pestrec) uz mi robili vela vysetreni z krvi a stolice na rozne parazity, helicobaktera a rozne ine ale nikdy nic nenasi, bola som aj na usg brucha povedali ze vsetko je ok, uz sa na mna pozeraju ako na hypochondera ale ja si to naozaj nevymyslam. uz naozaj neviem co s tym mam robit ja chcem konecne zit normalne (co sa mi vdaka tomuto bohuzial nedari) co by si mi poradil, co s tym mam robit? a este jedna otazka ako dlhomozem pit ten caj z toho pestreca marianskeho?