Jem 50 - 200 gramov sacharidov denne, keď športujem tak viac.. Inak jablká medzi sacharidy až tak nepočítam, denne zjem aj 3-4 jablká a nezvyšujú mi veľmi cukor - fruktóza, v týchto množstvách neškodná
(napr. dnes som mal 6,1 mmol 2 hodiny po 3 jablkách)
Tá strava vôbec nie je chudobná, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.. Najviac jem zeleniny, orechov, semiačok, klíčkov a podobne, často jem bryndzu, žinčicu, ale iba
100% ovčiu.. oleje používam iba extra virgin a robím si napr. hummus, čo je veľmi výživné, tam dávam 24 hodín namočený cícer, rozmixujem na kašu v mixéri + sezamové tahini a z toho je taká pasta, všetko pomixujem + ja tam pridávam cayanské korenie, byliny, koreniny, cibuľu, veľa cesnaku zopár rajčín na rozriedenie a iné, čo ťa len napadne a na záver pridám bryndzu, ľanový olej a namleté ľanové a iné semiačka, občas naklíčené napr. mungo
.. to zjem tak za 2-3 dni, skladujem v chladničke
všetko je surové.. Keď športujem tak jem napr. vločky so škoricou, rozmixovaným jablkom + sezam, ľanové semiačka,..
Občas jem aj "neRAW", napr. celozrnné cestoviny, ale to iba občas a dám si s tým veľa zeleniny + hummus..
Často si dám do šalátu kyslú kvasenú kapustu, mám ju veľmi rád, bodaj by som teraz našiel nejaký domáci zdroj (na jeseň sa robieva)
Pata de Vaca a Chancou Piedru kvapkám do vody, okolo 50 kvapiek denne rozdelene na 3 krát denne,
cukor mi pri pár dňoch používania Pata de Vaca spolu s Chancou Piedrou klesol odhadujem to tak o 1-1,5 mmol
Inak už som to chcel vzdať nedávno, keď sa mi to zhoršilo, povedal som si, že mám mesiac na zlepšenie, že inak skončím a začnem jesť mäso, mliečne,... ale našťastie sa to dosť zlepšilo, tak uvidím ako to budem mať ďalej..
C-peptid som mal teraz v auguste myslím okolo 350 nmol/L a pred 3 mesiacmi som 250.. takže sa mi to zvýšilo, síce mesiac a pol ešte predtým som mal 641.. ale ja C-peptid vôbec neberiem ako výpovenú hodnotu funkcie pankreasu,..
To enzymatické čistenie by sa zišlo každému. Ja som predtým nemal až takú hroznú stravu, i keď som pil veľa mlieka a jedol veľa syrov, vajec.. nejedával som mäso
Osobne poznám ľudí, čo po očkovaní dostali cukrovku typu 1, bez debaty to bola príčina.. Ja som dostal cukrovku pri psychickom šoku, u mňa sa našťastie nejedná o zamorenie z očkovania, síce niečo tam môžem mať, ale to používam veľa
doplnkov, ktoré slúžia tiež pri chelácii (chlorella, NAC, ALA B13, MSM,..) a nikdy som nemal nijaké príznaky vírenia po nich..
Cukrovku som dostal ako čerstvo 16-ročný, pred 18 mesiacmi
Naposledy upravil: Delux (2012-09-06 14:27:37)