Ten test ziaslbohu nie je velmi spolahlivy. Bolesti zaludka mozu mat hromadu pricin, takze riadit sa len nimi pri davkovani kyseliny nie je dost spolahlive.Jediny naozaj spolahlivy je Heidelbergov test.
Nuz ja beriem s vacsim jedlom aspon 650 mg betainu HCl alebo L-lysinu HCl( teraz v chripkovej sezone) plus samozrejme enzymi a rano samozrejme draselnu bikarbonu na neutralizovanie tej kyseliny, pripadne trochu to telo alkalizovat.
Ja som mal problemu s palou uz od 35 rokov, trpel som na to, bral antiacidy, nic nepomahalo, az teraz konecne mam pokoj.
Co by som ale odporucal kazdemu, co ma problemy s bolestou zaludka je brat DGL, lebo bolest znamena, ze tam velmi pravdepodobne je nieco poskodene, pripadne aj monolaurin, tak ako ho beriem aj ja momentalne, lebo podla statistiky uz male deti v USA maju 20% sancu helikobakteru, co sa zvysuje az vyse 50 % s vekom, tj je rozumne ho takto preventivne adresovat a posilnit DGL zaludocne steny. Trochu antimikrobilalneho aj regeneracneho neuskodi nikomu na cas. Naviac monolaurin adresuje ciastocne aj plesne a candidy.
Jedna z pricin bolesti zaludka mozu byt aj v mnohych potravinach skryte histaminy. mna napr vzdy boli zaludok po cervenom vine alebo sampanskom, dokonca niektorych starych syrov. Este som to DAO(enzym na rozlozenie histaminov) na to nevyskusal, zatial sa krotim a snazim nejest tie pre mna drazdive
Naposledy upravil: RNG (2011-02-17 14:53:10)