Téma: Protokol dr. Berksona
Dobry vecer, pred tyzdnom som zacala brat pripravky na pecen podla dr. Berksona (brala som ich aj predtym, ale nie kompletne a podla rozpisu davok), urobila som ale asi malu chybicku a omylom som si objednala ALA v 300mg kapsuliach, cize som zacala brat 300mg rano s jedlom a 300mg vecer s jedlom. Mam len cca 40 kil, cize asi by mi stacilo aj menej mg denne, ale pri tbl a takym obsahom neviem ako by som znizila denne davky. O tom, co tu na fore pisete, ze moze ta ALA sposobovat, to takzvane "virenie", som predtym nevedela. Prve 2-3 dni pecenovej kury bolo vsetko v poriadku, ziadne reakcie, len potom z nicoho nic som zacala mat strasne stavy uzkosti, hlavne doobeda a sem tam aj vecer, plac, depresie, no jednoducho hrozne, napriklad som sa rozplakala aj v meste, v nakupnom centre, hocikde a len som plakala a plakala.. A po cca hodine ta uzkost presla a vsetko bolo zas po starom. Myslela som, ze to suvisi s mojim zlym zdravotnym stavom, len som sa cudovala, ze preco sa mi ta psychika zhorsila tak nahle. Teraz uz idem delit 2 tobolky na 3, tak sa to hadam zmierni. A ak nie, vsypem dennu davku do vody a budem pocas dna po malych davkach pit, ako som tu na fore citala.
Vcera som nahodne nasla tu na vasom fore prispevky o tom, co moze branie ALA sposobovat, ked je telo velmi zamorene. Hlavne pisete, ze to sposobuje virenie ortute a s tym spojene reakcie. Len jedno mi nie je jasne. Mam telo tiez zamorene ortutou, ked mi tie stavy prisli az po 2-3 dnoch od zacatia kury? Preco nie hned od prveho dna?
Z mikrovlaknin beriem rano modifikovane citrusove pektiny (1 CL), na obed psyllium (1 PL) a vecer arabinogalaktany (1 odmerka). Mam objednane aj tekute zeolity z USA (tu na sk som ich nenasla), nejak nechodia, aj ked som ich objednala uz dost davno, cize asi sa k nim nedostanem. Myslite, ze to staci? Dakujem.