Téma: Hydronefroza ladvin
Prajem pekny den, potrebujem zas radu, tak som sa tu zastavila:-). Bola som dnes na vysereni pristrojom Diacom a objavila sa mi tu diagnoza - hydronefroza ladvin. Pozrela som si to na nete, budem uvazovat čo s tym, lebo len asi tak tri tyzdne dozadu som bola na nefrologickom vysetreni vratane ultrazvuku a oficialne od nefrologa nemam nic take potvrdene, dokonca su vsetky vysetrenia negativne. Napada mi ale, ze nieco by to s Diacomom stanovenou diagnozou mohlo mat, pretoze ma uz dlhu dobu trapia nepochopitelne opuchy ocnych viecok (v suvislosti s tym som uz absolvovala kopu vysetreni a stale som podla vysledkov v poriadku). Kym prinutim svoju lekarku, aby nejko zareagovala na vysledky alternativneho vysetrenia (je zasadne proti), tak uvazujem, ze by som sama zacala s nejakym cistenim ladvin v pripade, ze by zly odtok moču z ladviny mohla spôsobovat pritomnost nejakeho kamienka. Otazka znie, ci by si mi vedel doporucit nejaky vyzivovy doplnok na rozpustanie ladvinovych kamienkov, alebo by si volil ine riesenie.
Dalej mi boli na vysetreni doporucene doplnky vyzivy YuCCA Star - Starlife a Gotu kola - Starlife, ak mas prehlad, chcem len vediet, ci mi to doda nieco, do potrebujem - aj v pripade, ze beriem Wild Yam Root, Ester C, Gucosamine, Chondroitin a MSM, Bene Essentials, Quercetin a Bromelain a ešte Krill olej. Vopred dakujem.