Téma: candida
dobry den mam podozrenie ze mam candidu v crevach preto som si dala spravit asi pred 2 mesiacmi testy ktore vysli negativne, obvodnu lekarku som poziadala aby mi spravila nove testy z krvi zatial neviem vysledky ale bojim sa ze zase vydu negativne. mam pocit ze lekarka si o mne mysli ze si to vsetko len namyslam aj minule sa ma snazila presvedcit ze to nemusia byt kvasinky. raz som sa pokusala dodrzat protikvasinkovu dietu a naozaj sa mi polepsilo aj biely povlak z jazyka sa stratil ale vydrzala som len 5 dni. moje problemy su stale sa opakujuce vytoky, biely jazyk, problemy s travenim, unava, vyrazky. neviem ci to suvisi s candidou ale v poslednej dobe mi velmi padaju vlasy a tiez sa mi velmi kazia zuby a velmi pomaly hoja rany. cakam na vysledky od lekarky avsak bojim sa ze ak vydu opat negativne ziadnu liecbu nepodnikne a vsetko zostane po starom. preto premyslam nad tym ze si zaobstaram nystatin 500 000 (100tabletiek) od firmy stada z nemecka, oreganovy olej, gse a probiotika.viem ze doporucujete aj kokosovy olej. skusala som ho jest ale vzdy mi pride z neho nevolno takze ten jest nebudem. chcem sa vas spytat ci sa da spojit protikvasinkova dieta s uzivanim nystatinu, oregana, gse a probiotik od firmy healthly origins. moze to byt vsetko naraz? bola by som velmi rada keby ste mi napisali ako mam postupovat v presnom davkovani tychto pripravkov(mam cca 50kg)