Re: Nador konecnika a absces.
Tak uz je doma z nemocnice, stehno ma stale opuchnute a tvrde. vcera do rana jej opuchla cela jedna strana tela, ruka, chrbat. citi sa cela nafuknuta, nevieme, ci to z tych infuzii, co jej davali alebo je to tymi cievami. dali jej injekcie warfarinu, no nejde ich brat, precitali sme si temu tromby tu u vas na fore, a kedze je zbytocne si ich pichat, sestra hned nasadila nattokinazu aj serrapeptazu, kedze ten treti enzym zatial nema. berie nattokinazu 3x2000FU a serrapeptazu 3x50 000FU, asi zvysi az na 80.000 ako uvadza aj ten chalan na fore s podobnym problemom. myslite, ze su to postacujuce davky? berie ich naraz. pridala aj bromelain. ostatne enzymy uziva stale. cely opuch natiera kokosovym olejom s 10% MSM, to neviem, ci som jej poradila spravne. vravi, ze po natreti jej noha akoby otazie. chcem sa vas spytat, staci jej to uzivat, alebo treba zajst za cievnym a ziadat operacne tie tromby odstranit? zatial sa opuch nemeni, aj ked je asi skoro este nieco hodnotit. takisto si myslime, ze nejaka cieva je zapchata aj v oblasti panvy, dost logicky by to vychadzalo, kedze problemy zacali po operacii a v tej oblasti sa nachadza aj vyvod, aj opuch, aj nador vnutorny aj vonkajsi, ktory sa ani po brani vsetkeho moznejho nelieci. vyzera to, akoby sa to tam ani nedostavalo. takisto uzliny su napuchnute. je mozne to aj v tej oblasti nejako enzymami rozpustit, popripade operacne? inac, s tym testom na zrazanlivost krvi to nemoze byt tak, ze ich ovplyvnilo to, ze sestra uz aj vtedy uzivala nattokinazu? ze tromby uz boli, no krv bola zriedena nattokinazou. ak sa mylim, opravte ma, prosim. stale nad tym rozmyslam, ze ako je mozne, ze jej vsetko vzdy tak krasne zaberalo, ved si pamatam pred 3 rokmi, ked sme zacali s liecbou, ocividne jej to pomahalo a dala sa dokopy, nador sa zmensil, ale tentokrat berie ovela viac pripravkov a len sa to zhorsovalo. tam predsa musi byt daco, preco jej to nefunguje. je mozne, ze je to vsetko tou cievou? prosim poradte. dakujeme vam.