Re: Objednávka doplkov iherb..
Pýtal som sa na tie konkrétne potraviny, či nezvyšujú DHT...teda tie tuky..(orechy, semená, bryndza, virgin oleje..)
Díky za článok, určite prečítam..
107. Ja práveže rôznym reklamám neverím! Aj preto sa tu pýtam na niektoré veci, aby som sa dozvedel tvoj názor..a tým si tie informácie overil ..
108. Takže to moje podávanie vitamínu C, čo mám ani nemá zmysel z hľadiska tvorby kolagénu?
109. Teda tým podávaním toho môjho vit. C si vlastne len znižujem vlastnú tvorbu toho potrebného tukovorozpustného vitamínu C?
110. Inak toto ma prekvapuje.. Najprv si radil toto: "95.davka 10 gramov esteru C do tela je znacne hojiva aj na kozu.
Ale ci ro nahradi podkozne dodavany vitamin C z kremov(ako palmitat) to ti veru povedat neviem."
- čiže z tejto odpovede logicky vyplýva, že treba podávať vitamín C (palmitat) - zvonku... a teraz to vlastne dementuješ tým, že "kolagén má priveľkú molekulu, aby prešiel kožou"..nerozumiem. (Myslel si tým len podporu kolagénu?
111. Ako teda vlastne podľa teba treba podávať vitamín C PODKOZNE? - tým esterom C palmitat zmiešaným napr. s kokosákom?
A vnútorne? Tiež ten ester C (palmitat)? Alebo "enzterickou kapsulou" ? - to ani neviem, čo je
112. Inak v odpovedi č. 95 hovoríš, že arnica montana je dobrá na jazvy.. Ale to je homeopatikum, nie? Ja mám totiž na homeopatiká vlastný názor a veľmi pozitívny nie je..
113. Ten môj nie je ester C (palmitat) však? - http://www.puritan.com/vitamin-c-025/vi … ips-000690
114. Našiel som jeden prípravok RegeMa krém, tiež na jazvy, o to mi až tak nejde.. (aký máš naň názor? - zrejme to bude len biznis). Viac ma zaujíma zloženie účinných látok v ňom:
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate (and) Cetearyl Alcohol (and) Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Arnica Montana Extract, Stearic Acid, Echinacea Purpurea Extract, Panthenol, Abies Sibirica Oil, Lonicera Caprifolium Flower Extract (and) Lonicera Japonica Flower Extract, Camphor, Lecithin
teda v skratke "konopný olej, sibiřská jedle, arnika, echinacea, kafr"
Na jazvy je vraj dobrý aj rakytníkový a sezamový olej.
- čo by som z týchto možno užitočných látok mal pridať do domáceho krému a akou formou?
Naposledy upravil: Delux (2012-04-14 20:43:53)