Téma: drazdivy kasel
dobry den RNG, prosim surne o radu. syn bol prechladnuty, ale potom sa mu pekne polepsilo. vzapati chytil opat nejaku rychlu virozu, ma to fakt rychly a neprijemny spad. zaujimave je, ze presne toto sme mali pred rokom a skoncili sme v nemocnici (kortikoidy do zily). po vysokej teplote cca 24 hod. zacal strasne kaslat. ma spasticky drazdivy kasel, ale kasle vkuse! je z toho velmi vycerpany. prirodne lieky som mu davala po cely cas, uz od toho prveho prechladnutia, podla tvojich rad na horne dychacie cesty a akutne infekcie. ono sa zdalo, ze to aj pekne pomaha, ale potom sa to zvrtlo. som bezradna a tak sme boli u dr. ta nam dal trifed, dala som prvu davku ale vobec nezabera na kasel. dalsie instrukcie su Rectodelt cipok, ak trifed nepomoze. ten kasel je fakt velmi intenzivny. najprv sa zdalo, ze prichadza v zachvatoch, ale teraz je stale... prosim, vedel by si poradit nieco ucinne z doplnkov aj s davkovanim (prepocitam si podla hmotnosti, ale inak ma cca 17 kg a skoro 4 roky)? zatial mu davam boswelia, c vit, quercetin, ester c, predtym som 2 tyzdne davala bazovy sirup a kapucinku. ale teraz potrebujem nieco v prvom rade na ten kasel. udajne nie je z priedusiek ale drazdenie je v hrdle. tym neustalym drazdenim a kaslanim sa obcas meni na laryngalny, musi tam byt daky opuch a samozrejme to drazdenie zo sopla. vopred dakujem za pomoc.