Re: stafilokok v krku a nose
Nuz ja pouzivam NADH 20 mg tabletky pod jazyk ked som velmi vycerpany. V teme srdce som pouzil NADH ako priklad na zdroj adeninu, byvaleho vitaminu D-4, ktory sa v tele niektorych ludi zialbohu nevytvara v dostatocnych mnozstvach a je nevyhnutny na adenine triphosphate(ATP), co je zakladna molekula na produkciu energie v kazdej bunke a pri jej nedostatku ma clovek rozne problemy, v tej teme som to spomenul kvoli arytmii
Ale odvtedy sa zjavili aj lepsie zdroje na ATP, pozri
http://www.iherb.com/Solgar-PEAK-ATP-15 … 13273?at=0 alebo
http://www.swansonvitamins.com/SWU257/ItemDetail
o ktore je taky zaujem, ze su momentalne vypredane
Dufam, ze ich vyrobu rychlo rozsiria(na stastie v USA to ide pomerne rychlo) a budu na trhu v dostatocnom mnozstve .
Ja sam by som ich rad vyskusal miesto draheho NADH, lebo vitamin B-3 je v inaksich formach velmi lacny a B-4(adenine) na trhu nie je, lebo sa predpokladalo(zrejme mylne, ako aj u vitaminu D-3), ze si ho kazdy vytvara v tele dostatok .
Este stale neviem, nakolko sa v tele absorbuje, na NADH odporucali sublingualnu formu, priamo z pod jazyka cez sliznicu do krvi, lebo mnohe doplnky sa prechodom cez kysly zaludok znicia
Ved uvidime
.Ale dr Whittaker skusal na arytmiu adenine(B-4) ktory nejak zohnal z labakov a pracoval mu vyborne a skoro okamzite.Nevyjadril sa , ale aku davku pouzil a v akom podani.
Ja som pred rokmi zriedkavo na vycerpanie pouzival vceliu matersku kasicku, az 3 gramy naraz, to mi pomohlo v case, ked som bol extremne "dole", ked som mal privelky pracovny a psychologicky tlak a tahal som aj vyse 14 hodin denne.( Dnes som rad, ked taham 10 hodin...Ale ved som na to aj tak uz pristary.)
Vcelia materska kasicka je silny prirodny zdroj vitaminov B, teda aj "nevitaminu" B-4. V rodine je totiz arytmia, aj moj otec ju obcas mal, aj mama.
Pouzivali ju rozni politici, napr prezident Reagan, Mao Zedong, aj ruski prezidenti, tak som to na energiu skusil aj ja obcas.Samozrejme som to nechcel brat stale, ved to nie je celkom ludska potrava, je to navrhnute pre vceliu kralovnu, ktora sa stane kralovnou z normalnej robotnicky, ked ju krmia materskou kasickou, takze musi mat aj rozne hormonalne nasledky, co som nechcel samozrejme riskovat.
Zahravat sa s hormonami je totiz dost riskantna zalezitost.