Téma: chudokrvnost a ekzem u 1,5rocneho syna
dobry den, prosim o radu co na chudokrvnost u 1,5roc. syna. nepapal mi doteraz poriadne (maso uplne nechcel) a pri rotavirusovej hnacke mu v nemocnici zistili ze ma zelezo 60. dostal actiferin, (maltofer tyzden predtym),ten mu sposbuje hnacku, a pochybujem o nejakej extra ucinnosti, resp. bola by som rada ak by existovalo nieco prirodnejsie pre take male dieta, co by mu pomohlo rovnako ako tamta chemia. plus dostava farmaceuticky preparat b6, a acidum folicum,.
druhy problem je, asi pred mesiacom sa cely vysypal tvar, ruky nohy, cervena krupica, ktora ho svrbi, skrabe sa ako besny, vylucila som vsetko co by bolo drazdive ale aj tak to pretrvava, aj ja si davam pozor, kedsze ho kojim. davam mu biogaia probiotikum. a exemy sa snazim premastovat plus na ukludnenie pityol s infadolanom.
budem Vam vdacna za kazdu radu, ak by ste vedeli o nejakom sirupe na to zelezo bolo by najlepsie, lebo s trozdrvenymi tabletami je to trocha komplikovane.a mozno aj nejake becka, co sa mu dobre vstrebu,no hlavne to davkovanie, aby som mu neublizila ak mi poradite...prosim.
dakujem s pozdravom gerda.