Téma: rakovina pľúc siahajúca k hrtanu v kombinácii s rakovinou prsníka
Dobrý deň, nechcem znásobovať témy no myslím že táto kombinácia je špecifická a môže vyžadovať iný prístup z hľadiska liečby ako pri nádoroch len jedného z orgánov.
Mám na vás viacero otázok (vopred veľmi ďakujem za odpoveď!). Jedná sa o moju mamu ktorej bola rakovina diagnostikovaná v novembri 2011 s prognózou života bez liečby na pár mesiacov. Rozhodla sa že si nedá odoperovať polovicu pľúc a ani sa liečiť chemo či rádioterapiou, takže je úplne na samoliečbe. Množstvo informácií sme začali získavať z bádateľa a už to šlo ďalej po odkazoch na iné odkazy.... Počas celej doby od vtedy bola na prísnej diéte- surová zeleninová a ovocná strava, žiaden chlieb, maslo, ...nič živočíšneho. Pár týždňov užívala sodu s javorovým sirupom, tiež dlho marhuľové jadrá, neskôr už ich nemohla ani cítiť, tak už aspoň tabletový B17, popritom zinok, selén, vit. E, vit. C, výťažok z grepových jadier, lykopén a enzýmy- bohužiaľ slabé Wobenzym, až neskôr sme kúpili trošku silnejší Enzymokomplex ale chcem objednať Superenzymes (Now Foods). Má doma množstvo čajov bylinných proti krvácaniu a pľúcnych aj zelených, emanace, lapacho, vilcacora aj v tabletách, Epam tkanivový (s propolisom a mumiom)...Z môjho pohľadu a čítaní vašich doporučení asi užívala nepostačujúce dávky- jednak sme nemali info ešte o kvalitnejších a jednak má mamka predstavu že jej vitamíny možno zbytočne zaťažujú pečeň. Taktiež som čítala vaše rady že pri detoxikácii je vhodnejšie užívať enzýmy hodinu pred jedlom, nie len pol hodiny, a nedodržovala ani dávkovania základné, že jej bolo akosi ťažko na žalúdok, možno kôli tomu že neskôr už len miniálne jedla, neviem...
3 týždne dozadu začala mamka užívať Graviolu- čistý rastlinný výťažok priamo objednanú z New zealand, ale po pár dňoch vychrlila väčšie množstvo krvi, navyše už jedla len minimálne keďže sa jej úplne sprotivila zelenina aj rastlinné oleje hoci pár kvapiek., tiež jej začalo robiť ťažkosti prehĺtanie hoci len vody, takže pije aspoň cez slamku a vypije tak vyšší objem. Začala mať tiež bolesti v pľúcach aj prsníku, možno aj v hrtane (nevie definovať), pri ležaní musí hľadať polohy aby ju nebolelo...Schudla za celý čas 25kg. Momentálne je 8. deň na hladovke len o vode, keďže už nemala do jedla žiadnu chuť, resp. by si dala povedať už len na najnezdravšie jedlá.
Prosím Vás, čo by ste doporučili na posilennie po hladovke, lebo už je taká slabučká a odmieta surovú stravu, nechceme aby trpela podvýživou. Ako by ste nastavili znovuužívanie doplnkov, v akých dávkach a čo všetko?, ako výživu? aký máte názor na sóju - z hľadiska rak. prsíka, taktiež som čítala cez odkazy v iherbe o nejakých výskumoch s nieveľmi lichotivými výsledkami pri rak. pľúc a užívaní vit E. Uvažujeme tiež súrne nad multivitamínmi možno tekutými alebo práškovými, keďže jej prehĺtanie toboliek robí ťažkosti...Na linke nadácie na pomoc onko pacientom sme sa dočítali o priaznivých výsledkoch pri úžívaní viatmínov v prášku Life Energy- majúcich nahradiť odporúčané denné dávky, no nemôžem sa dopracovať k ich presnému zloženiu, len orinetačnému: http://www.prirodauzdravuje.cz/podle-fi … nergy.html Pozerala som aj množstvo iných od všelijakých výrobcov, ale je toho toľko navyše nemáme rozbory krvi, ani neviem čo by mali obsahovať a čo možno nie. Našli sme tiež odkaz na lacnejšie nemecké Ortho Biomo imunn granulat, ktoré by sa mali obsahovo len minimálne líšiť od Life Energy, Mohli by ste mi prosím poradiť aj v tomto?
Veľmi vám ďakujem za váš čas!