Ahoj RNG, prosim ta o radu ohladom vyzivovych doplnkov. Uz asi 15 rokov mam Lupus, postihnutie obliciek – glomerulonefritida (mierne zvyseny kreatinin, vyssi odpad bielkovin v moci), vaskulitidy v bielej casti mozgu a vysoky krvny tlak. Kortikoidy neuzivam. Mam subjektivny pocit, ze telo zle vstrebava ziviny (velmi tazko priberam)
Z vyzivovych doplnkov som skusila uz viac veci, momentalne uzivam Turmeric od Lambertshealthcare, Cordyceps od Tiens a vitaminy Nature´s way Alive (iherb).
Z toho, co som nedavno na roznych forach zachytila, pochopila som ake su moje vedomosti ohladom vyzivovych doplnkov obmedzene. Myslim ze spravne skombinovanie, spravne davkovanie a kvalitny vyrobca vie urobit velky rozdiel vo vysledku a ja by som namiesto partizanskeho potacania sa od jedneho doplnku k druhemu chcela mat v tomto jasny a odborny plan. Preto ta prosim o pomoc. Mozes mi prosim ta podrobne napisat ake vyzivove doplnky z akeho dovodu a v akych davkach uzivat? Popr ak odporucas nejakych vyrobcov.. Z tvojich odpovedi som pochopila, ze je dolezite dat si spravit test na boleriozu a plucne chlamydie (dam) a z vyzivovych doplnkov odporucas boswellia, kurkuma , bioperin, cordyceps, NAC. Prosim o presne odporucania aj s davkami.. Otazka Napr. Je dobre dat si kuru Samento aj v pripade, ze nebude potvrdena borelioza?. Budem ta velmi rada kontaktovat na chate ak mi das adresu. Vopred velmi pekne DAKUJEM!!!:)