RNG, vdaka za rychlu odpoved,
1. este sa ta opytam, takze ten Candex je potrebny podla teba, alebo nie? Ci je to teraz len ciste o tom, ci to vziat, ked ako pises, je drahy, lebo este nema konkurenciu, alebo by sa zisiel k tomu vsetkemu, co radis ohladom tej protikandidovej diety?
2. este ohladne toho DrNatura, no ale mna skor zaujimali tie vysledky tych ludi, co tam poslali tie fotky s tymi cudami, co z nich povychadzali, to som bola zvedava, ze co mi napises, ako to ty vnimas, ja viem, ze to zlozenie tych preparatov je nizke, to mi je jasne, ale stale dumam nad tym, ze sa tyk rychlo a ucinne " vycistili" od tych pliag a zanesenin v tele.
3. tie mikrovlakniny, bude stacit len psyllium ?, alebo treba este aj tie ostatne, ktore si spomenul, neviem, co je glucomanan conjac, to prvy raz pocujem, ale mrknem do google.
4. si mi zabudol napisat, ci kandida sposobuje, alebo moze sposobit rakovinu krcka maternice, pretoze ja som po operacii krcka mat., robili mi konizaciu pred 3 rokmi, dr vtedy povedal, ze je to prekanceroza, teda predrakovin. stav, tak ja tu candidu mam od svojich 20tich rokov, teraz mam 41, tak ma zaujima, ze ked ju nebudem liecit, ci sa mi moze zopakovat ten stav, vtedy mi vyrezali postihnute tkanivo, ale ja si myslim, ze sa tym nic nezmenilo, lebo stale ju mam vo vagine. Preto ju chcem odtial dostat, zaujima ma to ciste teoreticky, ci ak ju neliecis, moze sposobit rakovinu krcka maternice?
5. a dalej: Dr Bukovsky uvadza vo svojej knihe Nova miniencyklopedia prir. liecby v kapitole o kandidoze ze je potrebne brat probiotika, ale bez obsahu laktozy, tie, co si uviedol, neobsahuju laktozu?? To kvoli mliecnemu cukru sa nesmu brat??
6. dalej tam pise, ze je tiez potrebne brat B-komplex, no bez obsahu drozdia, najdes mi taky, prosim ta? Lebo mne sa zda, ze takmer vsetky obsahuju drozdie, to zrejme kvoli kvasniciam by nemal obsahovat, ze?? Ma to metie, lebo ja neviem, aky potom objednat, asi taky kde je napisane, ze neobsahuje YEAST, drozdie.
7. spomina tiez skoricu, ale ty ju nespominas, ci je potrebna, nechcem nic zanedbat, a natrepat do seba, vsetko, o com pises, on tiez spominal BIOTIN, 300 mikrogramov na den, blokuje vyvojove fazy kandidy, bude lepsi ten CANDEX, alebo BIOTIN??
Dik za odpovede!!! a prajem ti pekny den!!!