Téma: dávkovanie počas chemoterapie
Dobry den, velmi Vas prosim o radu tykajucu sa davkovania vacsiny doplnkov pocas chemoterapie. Otec ma rychlo postupujucu rakovinu hrubeho creva s metastazami na plucach a peceni. Po 38.dnovej hladovke a naslednej metabolickej liecbe + MMS 1 a 2 sa ale bohuzial dostal fyzicky do velmi zleho stavu a musel byt hospitalizovany v nemocnici. Po vsetkych vysetreniach sa zistilo, ze jeho choroba napriek jeho snahe znova postupila a metastazy sa este zhorsili. Navrhli mu chemoterapiu. Otec prijma od ukoncenia hladovky len velmi malo potravy,teraz je to este menej, nakolko ma silno zaliate brucho vodou (asi po vsetkych vyzivovych infuziach a ost.veciach, kt.v nemocnici dostal). Nadalej ale uziva vysoke davky Vit.C + enzymy + probiotika (75 bilionov) + reishi (???) + koloidne mineraly + inocell. Zajtra ma nastupit na prvu davku chemoterapie. Chcem mu rychlo doobjednat ostatne doplnky (betaglukany, chagu, graviola, zeolity a selen)
Chcem Vas poprosit o vhodne davkovanie pocas chemoterapie, pripadne co este viac treba objednat, okrem toho, co som spomenula vyssie?
Tiez sa chcem spytat, ci zeolity v praskovej forme, aku ponukaju na iherb. stacia a ci existuje moznost nieco z tychto doplnkov kupit aj vramci EU? Potrebujeme naraz dost vela veci a ak ich vsetky objednam cez iherb, podla toho, co sa pise na vasej stranke a je riziko, ze mi balicek zadrzia na colnom urade, zdrzi sa to min. o 14 dni a to je pre nas dost dlha doba.
Dakujem za cas, ochotu a odpovede. S pozdravom Veronika