Téma: Motolice, skrkavky, enterococcus.
Dobry den, ja viem, vy tieto diagnosticke frekvencne pristroje typu Diacom a spol neuznavate, ale bola som zas na takej jednej diagnostike (tu sa jednalo o pristroj Diacom) a z vysledkov mi vyslo, ze mam hlavne motolice, skrkavky a enterococcus. Taktiez vela kyseliny mocovej, zapal na oblicke (o zapaloch viem, to mi vychadza na kazdej diagnostike a aj to citim, jedna strana chrbta ma dost omina), zapal v crevach, na zenskych organoch, atd. Tie zapaly su urcite, to citim a aj vidim podla opuchov a cervenej koze a hlienov a vsetkeho mozneho. Vraj mi tieto zapaly sposobuju tieto parazity, vo vysledkoch vychadzali ako moj hlavny problem. Objavil sa tam aj zlaty stafylokok, ktoreho mi zistili lekari pri stere z jedneho opuchu, ale nie v takom mnozstve ako tie parazity a enterococcus. Inac, aj ten enterococcus je podla mna dost pravdepodobny, citala som, ze to je bezna bakteria nachadzajuca sa v crevach, problem je, ked sa dostane niekam inam do tela alebo na kozu a pod. A kedze mne v septembri v nemocnici nasledkom prasknuteho abscesu sla vyse tyzdna stolica aj cez posvu, aj cez absces (pokym neurobili stomiu) a nikto mi to za cely cas necistil, ani nic, je dost pravdepodobne, ze sa ten enterokok mohol dostat hocikam. A v podstate asi 2 tyzdne po prepusteni z nemocnice mi tie enormne zapaly zacali.
Uz dlhsiu dobu beriem GSE, extrakt z olivovych listov, curcumin, samento,..... a vela vela inych a nemam pocit, ze by moje zapaly nejak ustupovali. Chcela by som sa vas preto opytat, ci by som predsa len popri tomto vsetkom nemala skusit aj protiparazitovu kuru dr. Clark. Mam ju doma, tak nie je problem zacat aj hned. Ono v podstate ak je to naozaj tak, ze tie parazity v sebe mam, podla Clarkovej (co som v jej knihe citala) by sa malo zacat najskor s likvidaciou parazitov, potom mikrobov a nakoniec virusov (podla tej teorie, ze parazity obsahuju mikroby a mikroby zas virusy).
A ak ano, myslite, ze mam potom popri tom brat aj vsetky tie antimikrobialne, co uz beriem teraz, alebo urobit len samostane protiparaziticku kuru a potom sa zas vratit k tym antimikrobialnym? Lenze zas je tam aj ten enterococcus a aj potvrdeny stafylokok, cize neviem....
Velmi pekne vam vopred dakujem a peknu sobotu zelam.