Téma: Krv z konecnika
Ahoj RNG, nedavno som narazil na toto forum a precital som uz znacnu cast a musim zlozit poklonu za vedomosti, ale hlavne ochotu obetovat vlastny cas. Mam problem, ze pri tvrdsej stolici sa mi poskodi okolie konecnika a vysledkom je krvacanie. Bol som s tym pri doktorke na vysetreni, ziadne hemoroidy nenasla a ani ine zjavne poskodenie. Predpisala mi detralex (ktory som tu uz videl spemenuty) a ten problem bol docasne vyrieseny. Chcel by som, ale poprosit o radu ako to riesit. Zistil som napriklad, ze problem mizne ked dlhsi cas nenosim nohavice ktore su tesnejsie. Napriklad pri noseni teplakov cez vianocnu dovolenku som s tymto problem ziaden nemal. Nakolko, ale v mojej praci volne nohavice nosit nemozem, potreboval by som poradit co na zriedenie stolice a posilnenie zil v konecniku. Viem, ze pomaha magnezium, ale tam to vacsinou skoncilo az silnymi hnackami. Samozrejme, ze teraz po stolici robim hygienu a to dokladne vyplachnutie a kremovanie kremom s extraktom pagastana, dubovej kory a kostihoja co mi trocha pomaha. Vopred dakujem.