Colostrum obsahuje hromadu imunoglobulinov, ktore telo pouziva na boj proti roznym mikrobom. Obsahuje aj lactoferin, ktory tiez potlaca rozne mikroby a dokonca je aj protirakovinny.
S malymi davkami nemam skusenost, ale v pooperacnom alebo kritickom stave, kde telo uz odmieta pracovat je to niekedy jedina zachrana. Ja som tak zachranil zivot mojho otca, ked po dlhej operacii lekari nad nim uz mavli rukou, ze sa asi nikdy nespamata. Davky 2 x 15 gramov praskoveho, s obsahom 25% imunoglobulinov mu za 3 dni nastartovali telo tak, ze mu zacalo chodit travenie a nebol odkazany na nahrazkove vyzivy z infuzie, ktore su velmi slaba nahrada, nedostatocna na regeneraciu
Na caste kasle a sezonne ochorenia skor odporucam doplnit si bezne(selen, zinok, jod, vitaminy C,E D-3, brat probiotika a hodne mikrovlaknin, nech sa mozu rozmnozit a posilnit nasu imunitu)
Proti nakazam, ktore maju casto zdroj v prinosnych dutinach, kde sa mozu zdrzovat aj roky odporucam kvapky roztoku GSE, pripadne aj pit "horkac", pripadne v case zahlienenia a kaslu brat 3 x 200 mg carvacrolu, pozri na kvalitne oreganove oleje, napr tu http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … s/731?at=0
kde je v kazdej kapsuli 100 mg carvacrolu a kapsule sa rozpustaju az v crevach, tj nestipu v hrdle ani nedrazdia zaludok.
Na vzdusne alergie je najma quercitin, 3 x 500 mg, posilnenie na plucne nakazy poskytne aj cordyceps, adaptogen, v davkach 2 x 1 gram, tiez astragalus, 2 x 500 mg + a aminokyselina NAC, 2 x 500 mg.
Naposledy upravil: RNG (2011-12-29 15:47:51)