Re: koloidne striebro
no na striebro samento a olivove listy chlamydie reaguju kasel sopel boelsti pluc mozgova hmla na gse ereguju vobec je to ais tmy ze vyrobca uvadzal davnejsie neviem ci este stale na stranke ze gse nici obal bakterii mezabija ich priamo a chlamydie obal nemaju ani antibiotika ktore nicia obal a nezabija na ne nezaberaju tak asi preto gse nefunguje. no myslel som vlastne 2*3 ako pises ale niekedy aj 3*3 som obcas dam. uz to ide do penazi aj celkom. no a tie antibiotiak mi na zaciatku reagovali a po liecbe striebrom uz nezaberali ked som skusal par dni takze aj tak ich neberem ,pravdepodobne to striebro uz oslabilo lebo na tie antibiotiak kazdy reaguje . a aj tak sa nedaju zohnat tak lahko .treba mat bud znameho na colnici co to precli z internetovej lekarni ci lekarnika. a vlastne este nikdo sa antibiotiakmi z toho nedostal len ostal na ne odkazany lebo po vysadeny sa to este viac namnozilo kedze ostala znicena imunita plus vela koinfekcii maju ti ludia kvasinky a eb virusy boreliozy naozak mi to pride ako sebevrazda. mne sa zda ze najviac mi pomohlo tvoje striebro myslim ze na 70percent to mam uz lepsie po nom je najlepsie zlepsenie a najmenej zle .a to som pil len asi dve deci denne, na nete ludia piju tych zbrnd aj 16oz
nevies ci ej ta hmozdinka plasovy vhodna podvodu do toho generatora z coho sa to mzoe vyrabat? a ci sa da pozit niaky lep alebo ziadny nie je vhodny?
Naposledy upravil: 5qo (2011-12-16 15:12:46)