Zatial som nepocul o ziadnom pripade predavkovania enzymami a dnes ich pouzivaju miliony ludi
Enzymi CISTIA telo od roznych "smeti" ktore telo nevie vyhodit von a preto vytvara rozne smetne kose(cysty, myomy, hrcky tumory....)
DIM ZNIZUJE ESTROGENICKU hladinu,podobne ako I3C(indonal) ktora je skodliva a prispieva k moznosti vzniku bujnejucich buniek(rakoviny, ktore sa tvoria casto v tych roznych "smetnych kosoch" alebo inych poskodenych bunkach, ci uz virusami alebo inymi mikrobami a parazitrmi, dokonca aj chemikaliami')
Takze ucinky enzymov alebo tych vytazkov z kapustovin su rozdielne a teda nie je na vyber jedna alebo druha, ale oboje dokopy maju lepsi ucinok, nez kazda osobitne.Tj odporucam pouzivat oboje.
Hrcky v prsiach su caste, mnohe su len tukove, prakticky nevinne, niektore su zapalove s vysokym podielom kalcifikatov, tie su horsie co sa tyka moznosti vytvarania bujnejucich buniek.
Enzymov je hromada, staci jeden chybajuci a uz sa v tele zbieraju rozne odpady. Takze nie je to nic zvlastne.Najma pri tehotenstve a kojeni telo musi spracovavat ovela viac latok, a enzymi, co mu telo produkuje nemusia postacovat.
Vnutromaternicove teliesko meni hormonalne hladiny, mozno aj to malo vplyv, kto vie. Ale v kazdom pripade "smeti" z tela dostanu len enzymi brane na prazdny zaludok.
A DIM alebo I3C sa oplati pouzivat, lebo tym sa podstatne znizi pravdepodobnost zvrhnutia buniek v roznych smetnych kosoch na bujnejuce=rakovinne.
Obcas ich pouzivam aj ja, lebo ako starsi chlap mam privysoke hladiny estrogenov, co mi nerobi dobre.