Prve, co mi padlo do oka bolo tvrdenie, ze vsetky potravinove doplnky, ktore sa dostanu na volny trh su schvalene ako neskodne.
Druhy bod bol, ked som zistil, ze lekari predpisuju svojim pacientom na znizenie pravdepodobnosti porazky aspirin a sami brali vitamin E z toho isteho dovodu.
Uz davno mi ale bolo podozrive, ako nedovercivo sa lekari v pripade svojichj vlastnych chorob pozeraju na svojich kolegov, ktori ich osetruju. To mi uz davno malo naznacit, ze sa tu deje nieco nekale.
Samozrejme po par mesiacoch odoberania prvych periopdik sa mi otvorili velmi oci a objednal som ich plno novych, dnes odoberam 8 roznych
No ktori su spravni je tazko povedat, aj to su len ludia a ich vedomosti sa casom tiez menia.
Ale su urcite mena, ktore mi priniesli hromady uzitocnych informacii, takze mam dovod im doverovat. Najma ked viaceri z nich nezavisle donesu tu istu informaciu, to ma uisti, ze je to asi pravda. Totiz tito lekari tiez pracuju za peniaze, ako vsetci ludia dnes, a preto si znacne konkuruju.
Naposledy upravil: RNG (2014-05-08 22:44:34)