Vsetky autoimunne choroby nakoniec musia mat nejaku pricinu, telo samo od seba nenapada uplne zdrave bunky, musia v nich byt nejake mikrobialne nakazy alebo zamorenie, aj ked ich zatial lekari nevedia identifikovat.
Takze cistenie tela enzymami moze zlepsit situaciu, zvysovanie imunity proti roznym mikrobom, hlavne proti virusom a tiez moze pomoct.
V pripade ze pacient berie imunosupresivne drogy, aspon rozne prirodne antimikrobialne pomozu, aby pri umelo znizenej imunite nedostal nieco seriozne.Ja sice nie so priatelom imunosupresie, ale ked ju uz clovek pouziva na potlacenie symptomov, nech sa aspon brani latkami, ktore potlacaju mikroby v tele.A probiotikami. Inac ho dorazi nejaka bezna nakaza.
Z prostriedkov by som radil hlavne chaparal(proti virusom) a silne enzymi. Samozrejme rybaci olej, lebo tato choroba je svojim sposobom nervova a tiez curcumin, lebo je tak isto svojim sposobom zapalova.Ani jedno s tychto nema ziadny konflikt s imunosuopresivnymi.Dokonca enzymi, najma bromelain potlacaju histaminovu reakciu a vylucovanie histaminu Mast celami (mastocyty)
Z chelatorov by som odporucal hlavne alfa lipoicku kyselinu, ktora ma dobry prienik do mozgu a zaroven je univerzalny regenerator inych antioxidantov.
Kto vie, ci prave Samento, ktore je ucinne na rozne ine autoimunne nie je aj tu napomocne?
Ako podpora: selen, zinok, probiotika, lecitin, vitamin C a E pripadne vitaminy skupiny B
Naposledy upravil: RNG (2009-06-21 12:18:30)