1

Téma: Myastemia gravis

Moja matka trpí touto chorobou už niekoľko rokov. Drží sa celkom dobre v porovnaní s pacientkami (priateľkami), s ktorými je v kontakte (niektoré už nie sú medzi nami).
Ale máva už dosť veľké ťažkosti, bolesti. Táto choroba sa asi nedá vyliečiť, ale aspoň ako by sa to všetko dalo zmierniť a stlmiť, aby sa zlepšila kvalita jej života?
Ďakujem



2

Re: Myastemia gravis

Vsetky autoimunne choroby nakoniec musia mat nejaku pricinu, telo samo od seba nenapada uplne zdrave bunky, musia v nich byt nejake mikrobialne nakazy alebo zamorenie, aj ked ich zatial lekari nevedia identifikovat.
Takze cistenie tela enzymami moze zlepsit situaciu, zvysovanie imunity proti roznym mikrobom, hlavne proti virusom a tiez moze pomoct.
V pripade ze pacient berie imunosupresivne drogy, aspon rozne prirodne antimikrobialne pomozu, aby pri umelo znizenej imunite nedostal nieco seriozne.Ja sice nie so  priatelom imunosupresie, ale ked ju uz clovek pouziva na potlacenie symptomov, nech sa aspon brani latkami, ktore potlacaju mikroby v tele.A probiotikami. Inac ho dorazi nejaka bezna nakaza.
Z prostriedkov by som radil hlavne chaparal(proti virusom) a silne enzymi. Samozrejme rybaci olej, lebo tato choroba je svojim sposobom nervova a tiez curcumin, lebo je tak isto svojim sposobom zapalova.Ani jedno s tychto nema ziadny konflikt s imunosuopresivnymi.Dokonca enzymi, najma bromelain potlacaju histaminovu reakciu a  vylucovanie histaminu  Mast celami (mastocyty)
Z chelatorov by som odporucal hlavne alfa lipoicku kyselinu, ktora ma dobry prienik do mozgu a zaroven je univerzalny regenerator inych antioxidantov.

Kto vie, ci prave Samento, ktore je ucinne na rozne ine autoimunne nie je aj tu napomocne?

Ako podpora: selen, zinok, probiotika, lecitin, vitamin C a E pripadne vitaminy skupiny B

Naposledy upravil: RNG (2009-06-21 12:18:30)



3

Re: Myastemia gravis

RNG napísal(a):

Vsetky autoimunne choroby nakoniec musia mat nejaku pricinu, telo samo od seba nenapada uplne zdrave bunky, musia v nich byt nejake mikrobialne nakazy alebo zamorenie, aj ked ich zatial lekari nevedia identifikovat.

Napadá ma,že príčinu autoimunitných reakcií okrem tohoto môže spôsobovať aj priame postihnutie imunitného systému, ktorý potom reaguje zblbnuto. To bude zrejme medicínska verzia, ak sa nemýlim.



4

Re: Myastemia gravis

Ale aj za tym musi byt nejaka vonkajsia pricina, nejaky mikrob, parazit ci zamorenie. Clovek sa s tym totiz zriedkavo narodi, tj pride to s niecim inym, co lekaroi nazyvaju dokonca odborne
"starter", ale dalej tomu nevenuju pozornost a tvrdia, ze ta "nastartovana" reakcia sa udrzuje sama od seba dalej. Nuz na viacerych autoimunnych to uz bolo vyvratene roznymi lekarmi, zialbohu to vie len velmi uzka skupina ludi, lebo tieto objavy su proti popularnymnazorom organizovanej mediciny.
Tato napr donedavna tvrdila, ze rakoviny nie su sposobene ani parazitmi, ani virusami ani bakteriami. A odrazu tlaci vakcinaciu "proti rakovine krcka maternice" tj vlastne proti virusom HPV, ktore su pri tom cast obvinene, najnovsie.
Takze co sa popularne tvrdi je casto len to, co je ekonomicky medickemu priemyslu vyhodne, zialbohu



5

Re: Myastemia gravis

Toto je obrázok tejto choroby z Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Myasthenia_gravis

PunBB bbcode test

Pre porovnanie ďaľšie obrázky, aj s popisom čo pomohlo: http://www.patsullivan.com/blog/images/freyakoss.jpg

Kto je Freya Koss? http://www.mercuryexposure.info/home/pr … freya-koss
video http://www.youtube.com/watch?v=cpJtiA_HAT8



6

Re: Myastemia gravis

Nuz samozrejme neurotoxicka ortut prispieva z niceniu nervov, o tom nie uz dnes je ziadna pochybnost.
Tak isto vylucky roznych parazitov a bakterii a cinnost virusov nici nervy, ci uz priamo neurotoxinmi, alebo nepriamo, ked nasa obrana, biele krvinky zdanlivo "poblaznene" nicia nase velmi pravdepodobne infikovane alebo zamorene myelinove bunky