Tak si predstav RNG, som uz zufala. Dneska mi prisli vysledky odberu krvi na mineralie a to, ze mam nizky draslik, s tym som uz roky vyrovnana, ale az taky nizky som necakala. Norma je od 3,60-5 a ja mam iba 3,10.Vzdy som mavala adspon 3,50-3,30 asi najmenej.Naposledy som mala 3,50 a to po uzivani draslika, ktory som si kupila z I-herbu - zvysilo sa mi to. Teraz som 2 mesiace uz nemala, tak som uzivala ten nas co som ti dala jeho zlozenie, co ho vylucujem a napisal si, ze je skodlivy a nemam ho brat. Opat mam doma z I-herbu, tak ho idem uzivat ako si pisal 3x1 a ked doberiem, pojdem opat na krv a uvidim. Potom si objednam radsej cisto praskovy co si mi dal link.
Nechapem, ved solim solou z Billy, pijem Kalinat, beriem draslikove tbl. a tak nizko ho mat?
Ale predstav si, ze aj horcik som teraz mala pod hranicou tesne a vapnik tesne iba nad hranicou , co je minimum.A to uzivam uz 4 roky vecer Bone Essentials. Tak ja neviem, ci mi v tele nerozklada tie tablety, kapsule, ked aj tieto mineraly mam dost nizke z rozboru a uzivam naozaj kvalitne, spolu so spirulinou, vit. D.
Beriem aj na travenie Betain, Enzymy, jod, kopu inych vit. a miner. z USA...
Co na to povies?
Naposledy upravil: 959touareg (2011-10-25 20:00:53)