Téma: ekzem+plesne
dobre ranko prajem
uz som tu niekolko hodin a citam hore dole, takze nieco mam nastudovane ale predsa len by som sa chcela spytat:
syn ma dva roky, zatial nemame testy na alergie takze neviem co unho vyvolava ekzem, ale ma velke zmeny na kozi (zacalo mu to po orieskoch kesu a odvtedy sa to vlecie uz dva mesiace), kruhove, elipsove miesta vystupujuce z koze cele cervene alebo niekedy len okraje, velmi suche, potom zmeny na kozi "bez utvarov" len velmi suche miesta...
lekarka povedala ze su to plesne + ekzem (na testy na potraviny a pele sme neboli pretoze ma akutny zapal nakozi)
preto sa vas chcem opytat ci nemozem napriklad gsckom poskodit ak tam plesne nie su (chcem mu to aj tym umyvat)
chcela by som sa spytat ci ho mozem podla vas kupat v morskej soli a v sode bikarbone, ci mu tym mozem pomoct resp. co by ste mi odporucali v com ho kupat cim kozu omyvat...
zda sa mi to neuveritelne ze do takeho maleho cloveka tolko veci musim dat aby sa mu koza upravila (teda toxiny sa dostali von z tela)
dalej by som sa chcela opytat ci kombinacia liecby lekarom a vyzivovymi doplnkami nemoze vyvolat nejake neziaduce reakcie
lekarka ho lieci: imazolom, imacort (fenistil neberieme pretoze jeho nic nesvrbi) tanit krem
davam mu betaglucan (rano) a probiotika (vecer) a mazem konopnym olejom a kokosovym - je to v poriadku? nemala by som pouzivat iba jeden olej resp. krem?
pisete ze by sme si mali doplnat stravu o enzymy a pisete aj o doplnkoch...chcela by som sa spytat preco nestacia napriklad enzymy z olejov za studena lisovanych?
ak ste uz niekde o tychto veciach pisali prosim len mi poslite relevantny link
dakujem pekne a pekny den prajem