Mam s MMS osobnu skusenost. MMS brala moja svokra, ma terminalnu rakovinu pluc s metastazami do mozgu. 12 mesiacov dozadu jej predpovedali tak 2-3 tyzdne zivota, mozno ani tolko nie. Vratila sa z nemocnice, zacala to brat, zvracala z toho aj z chemo predtym, co mavala, ale potom to nadavkovala tak, ze to telo zvladlo a nevyzvracala a po 3 tyzdnoch zlepsenie. Lepsie krvne testy. Po 2-3 mesiacoch, nadory zmensene o 1-1,5 cm. Predtym ju museli drzat, inak by spadla a buchla si hlavu a odpadla z tepla. Nemohla jest vobec. Bez cloveka by sa nepohla. Po 2 mesiacoch jej uz nebolo zle z tepla, zacala si varit, zacala chodit aj sama do mesta peso nakupovat. Aj k lekarovi. Dokonca, a toto hovorim o poslednom stadiu rakoviny, kedy uz umierate, chodila na urady veci vybavovat a ked kaslala, ponukali jej zo srandy cigarety. Lebo nevyzerala a ani nikoho nenapadlo, ze ma rakovinu v poslednom stadiu! Je toho 12 mesiacov a zije dalej, chodila kocikovat vnucata atd...Bohuzial, prestala to brat, lebo sa zacala citit lepsie, okrem kasla a vravela, ze MMS jej moc susilo hrdlo. Takze teraz sa jej to vracia, pretoze prestala s MMS.
Ale podla statistik, pri rakovine pluc ked mate metastazy do mozgu, mate mesiac zivota, max.3. Je tomu uz 12 mesiacov a stale zije a bola by potiahla este vela rokov, keby neprestala s MMS. Takze nevieme ako bude, kedze to uz neberie. Urcite nemate co stratit, len to treba poriadne nadavkovat. Pri suchom hrdle treba pit viac vody.
Aj ja som to brala, uplna detoxikacia, kedze nemam vaznu chorobu, mne z MMS nebolo nic, ked som si dala velmi silne, akurat ma bolela hlava. Detoxikovalo ma to a hned som otehotnela, ani som nechcela. Tak u mna to malo takyto efekt. :-)
Inak odkaz pre RNG- Vo Velkej Britanii je MMS ako potravinovy doplnok uznany, takze nie je zakazany. Mozno v USA to nie je potravinovy doplnok, ale v UK ano!
Dokonca ked moje 3 rocne dieta malo 40 teploty a neslo to zrazit, dala som jej do vody mms a po 24 hodinach velke zlepsenie, teplota bola fuc, co ani lieky proti horucke nezabrali a mala nekutocne busenie srdca a po 48 hodinach na mms po teplote ani slychu. MMS som aplikovala po 3 dnoch v 40 horucach, ked uz som bola z toho nestastna. Len tolko som chcela povedat, ze MMS jej vobec neublizilo, ani hnacku ani nezvracala, absolutne nic.
Naposledy upravil: ectopic.kidney (2013-12-18 17:38:57)