Téma: Monolaurin a HPV virus
Dobry den RNG chcela by som sa s Vami poradit ... uz treti rok ma trapia kondylomy..."liecenie" som najprv zacala leptanim a odstranovanim podla instrukcii lekara,samozrejme to vobec nepomahalo a vracali sa...potom som nasla od vas prispevky o zvysovani imunity. Skusala som vysoke davky Vit.C , selenu, zinku, tiez chaparral,citricidal, teraz posledne Sangre de Drago a L-lyzin...stale mi nic nepomaha videla som tu prispevky ohladom monolaurinu... no na jednej americkej stranke som nasla ze je zial ucinny len na obalkove typy virusov co HPV nie je, no zas na inej stranke som nasla ze monolaurin indukuju aj na HPV, tak ako je to ? ci ma vobec zmysel s nim zacinat alebo co ine by som este mohla vyskusat ?
Preco sa ma vlastne ten virus drzi tak dlho ? vsade totiz citam ze zvykne vymiznut do 1 roka aj sam ... Posledny rok som mala na jednej nohe aj plantarne bradavice co tiez sposobuje Hpv , nevedela som sa ich zbavit a v zufalstve som uz siahla po homeopatii ... nechapem ale tie bradavice po mesiaci zmizli ... ked som teda zvladla tuto skupinu hpv virusu kde je problem ze kondylomy stale pretrvavaju ?
Dakujem za odpoved.