Téma: boli ma mandla
ahoj RNG
velmi ma boli lava mandla/vecer pred som jedla zmrzlinu/ ,vyplachujem si roztokom z GSE, ale bolest pretrvava, mam v tejto liecbe pokracovat, alebo mam pouzivat nieco ine , dakujem
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
ahoj RNG
velmi ma boli lava mandla/vecer pred som jedla zmrzlinu/ ,vyplachujem si roztokom z GSE, ale bolest pretrvava, mam v tejto liecbe pokracovat, alebo mam pouzivat nieco ine , dakujem
Roztok GSE do nosa aj pit a brat oreganovy olej.
Infekcie su obvykle z prinosnych dutin a prejavia sa pri akomkolvek oslabeni tela, ci uz je to hlad, chlad, ine infekcie atd.
RNG
robila som si vyplachy s GSE aj nos, aj som pila /oregan.olej zial nemam/ a zislo mi to cele dole na hlasivky, riadna laryngitida mam pokracovat s GSE liecbou dalej?
Samozrejme pokracuj. Ale na hlieny a mikroby v nich je treba oreganovy olej skor ci neskor tiez.
manžel má už 5 deň zachrípnutý hlas, bez bolesti či kašľa - je vhodné mu podať oreganové kapsule a koľko asi tak tbl. ?
Oregano odhlienuje a je antimikrobialne na rozne infekcie horneho dychacieho traktu, takze je vhodne aj pri zapale hlasiviek.
Je vela roznych slabych znaciek na trhu, ja osobne odporucam davku aktivnej latky, carvacrolu na aspon 3 x 100 mg.
Doplnky, ktore neoznacuju mnozstvo carvacrolu alebo ho maju prinizke, co toto nedosiahnu v odporucenej davke su prislabe .
Tento napr ma 100 mg carvacrolu v kazdej kapsuli, ktora sa rozpusti az v crevach(entericka, tj nedrazdi zaludok):
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … s/731?at=0
Naposledy upravil: RNG (2011-08-24 11:07:15)
ďakujem presne tieto kapsule doma máme
OK
Dobrý den pán RNG. Chcem sa opýtať, minulý týzden som sa citíla strasne unavená a vecer som mala zvysenú teplotu. Cele dni som bola vkuse smedná aj napriek tomu, ze som vypila v priebehu dna 2,5 litra vody. na konci tyzdna sa mi zdurila ľavá uzlina na krku a citim aj mandlu. neviete čo to moze byt? mám myastheniu gravis. užívam kazdy den kelp, rybý olej, zinok, selen, multivitamin.
Ked kloktám šalviovym čajom v ktorom je med a trochu octu, tak vypluvam take niečo hnusne hnede. su to hlieny z mandli?
dakujem a prajem vám pekný den :-)
Viac okolo myastenie gravis najdes na
http://en.wikipedia.org/wiki/Myasthenia_gravis
Kedze ju spajaju s roznymi inymi "autoimunnymi", nazdavam sa, ze tam moze byt zretelny vplyv inych pricin tychto ochorenie, ako mykoplazmy, L-formy, chlamidie a boreliozy a samozrejme nase vzdypritomne virusy ktore sa okamzite premnozia, ked je telo len trochu oslabene.
Takze adresovanim tychto je mozne dosiahnut zlepsenie u autoimunnych
Skus extrakt z olivovych listov, GSE, oreganovy olej, NAC a rozne antiviralne, najma chaparal.
To samozrejme adresuje aj rozne ine nakazy, ktore sa pri uvedenymi mikrobami znizenej imunity casto pridruzia.
Pri tych kazdodennych doplnkoch nestaci len selen a zinok, treba aj jod, vitaminy C E a D-3
Multivitaminy su obvykle velmi slaby zdroj vitaminov, ked napr na vitamin C je odporucane 3 gramy denne, vitamin E je 400 IU denne a vitamin D-3 az 5000 IU denne
Inac odporucam pouzivat aj enzymy na cistenie tela, zlepsenie travenia a tiez pri cisteni(tj branie na prazdny zaludok) tieto pomozu odmaskovat rozne vnutrobunecne parazity, ako tie hore menovane, aby ich telesna obrana videla a znicila.
Na nakazu hrdla je ucinny najma oreganovy olej(3 x 200 mg carvacrolu) a kvapky GSE do nosa, lebo tam je casto sidlo infekcii, a moze sa tam udrzat aj roky a odtial pravidelne nakazovat hrdlo, priedusky, pluca a dokonca cez Eustachovu trubicu pri kasli sa moze dostat aj do vnutorneho ucha
dakujem krasne za odpoved. hned si idem nastudovat tie bakterie a nakupit potrebne veci.
a myslite, ze kloktanie šalviou ma nejaky vyznam na mandle?
Salvia je stara lieciva rastlina, iste obsahuje rozne liecive zlozky. Ja ale som uz davnejsie presiel od bylin na rozne ich ovela silnejsie a ucinnejsie vytazky, schvalene ako neskodne potravinove doplnky, s presnymi a vysokymi davkami ucinnych zloziek.
pan rng na očistu tela enzymami je Super enzymes od Now dobry? dostatočne silny? rano na prazdny zaludok si mam dat jednu tebletu alebo viac?
aha uz som nasla odpoved. dakujem :-)
OK. Na cistenie tela treba brat enzymy BEZ kyselin, tj nie Super Enzymes.
Naposledy upravil: RNG (2012-09-04 14:52:27)
na čistenie tela , rano na lačno su tieto ok?
Vyborne
poznate tento produkt aloe vera?
http://guenter-lackner.businesscard.at/ … 1178__1317
kupila si ho moja kamaratka a chce si to dávať na mandle - pretoze má stále hlienovitu chut v ustach a tiez na vyplach vaginy kedze ma biely vytok
Nepoznam ani nevidim zlozenie, okrem toho, ze to ma 83% aloe vera. a poriadne mastnu cenu.Ja kupujem zasadne len freeze dried prasok, bez akychkolvek pridanych chemikalii ci ecok, co ma koncentaciu 200: 1 tj prepocitane na percenta 20 000 %
Aloe nie je antimikrobialne, takze neviem, ci jej to vobec pomoze.
Na antimikrobialne by si mala skor urobit roztok GSE(60 kvapiek na liter vody), striekat na mandle, kloktat a najma kvapkat do nosa, kde sa vacsina tychto nakaz schovava v prinosnych dutinach casto aj roky a odtial dostava s hlienami na mandle, do priedusiek , do pluc a pri kaslani cez Eustachovu trubicu aj do vnutorneho/stredneho ucha.
Mnohe infekcie su fungalne a kvasne/candidy, , takze odporucam brat aj oreganovy olej, tj carvacrol v davke 3 x 200 mg carvacrolu a kedze mnohe infekcie su maskovane albebo tvoria biofilmy je dobre brat zaroven odmaskovac/odhlienovac, formu aminokyseliny N-acetyl cysteine(NAC/ACC)
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.