No nazdar, tak ty si mi dal,ja viem, lenze my sme tie veci uz kupili, dali za to peniaze, tak to manzel musi spotrebovat, a hoci si aj prida, teda viac tych toboliek zje, aspon sa toho rychlo zbavime, a kupime dalsie, ale uz nie zo SK a zacinas ma pomaly ale isto presviedcat, ze asi z tej Ameriky to predsa len budem musim splasit, a vsetko. Mimochodom, teraz je v Californii jedna moja znama, ma tam vydatu dceru, tak rozmyslam, ze ju oslovim, nech to objedna, co budeme potrebovat, a nech nam to do Kosic prinesie, myslis ze sa to bude dat zrealizovat, teda ze jej to nezhabu na letisku?? Tym padom by som si usetrila postovne, a aj nasu colnicu by to obislo. Ja som na to myslela uz skor, ale predsa len, nechcela som ju s tym zatazovat, ja som taka otrava, kazdeho len otravujem, a to som riesila iba tia manzelove polypy a kamene na zlcniku, a este moja senna nadcha, tam mi treba tiez enzymy objednat, myslela som na tu serrapeptazu, ci by mi toto nestacilo, a mavam suche ruky, cez zimu mi puka pokozka na rukach, teda medzi prstami, pri nechtoch doslova, a je to dost bolestive, co by si mi na to odporucal?? V zime mam imunitu v hroznom stave.
Brala som na to Belogent-kortikosteroidnu mast, jedine ta mi priniesla ucinnu pomoc, ale je to zial chronicke, neustale sa
to vracia. Coho problem to je? Prosim, porad mi, ked uz tam je ta moja znama, tak poobjednavam to, co bude potrebne aj pre mna, nielen pre manzela.
Inac, dnes som hovorila s magistrou v lekarni, a hundrala som na ten Jamieson, co si hovoril, tak to som im povedala, ze to bolo zalozene za ucelom dat to na vychoeuropsky trh, a vies co mi povedala jedna z nich? Ze vraj odkial mam tieto info, ze u nich tam bola nakupovat jedna kanadanka a spoznala tie produkty od fi Jamieson, a zevraj ta znacka je na trhu
od roku 1924, co na to povies?? Odkial mas tie tvoje info o Jamiesone?? No, uvedomujem si, ze tu hrozi kruty boj, ved len za tie Sylimariny 2ks, dalej Lecithiny, tiez 2 ks sme dali 33eur!!! A treba jest toho na kvanta, ked su tam male mnozstva ucinnych zloziek.
Pozri, tu jodovu tinkturu som este nebola moc zhanat, zatial len v dvoch lekarnach, ale vsade ma odbili, ze sa to neda, skusim este skocit do nemocnicnej lekarne, ale tie Kosice, to je chvost SK, hrozne!!! Tu ani tu serrapeptazu nemaju!!! Ale si mi nenapisal, ci kupovat ten Kelp od Jamiesona, alebo zhanat tu tinkturu, co je ucinnejsie?? Beriem zatial len jednu tabletu denne. Dik!!! Som rada, ze si na tomto fore, aspon poradis, ked ti nasi slovenski retardi nic nevedia!!!