1

Téma: Ockovanie

Syn dostal predvolanku na ockovanie  Difteria-tetanus-polio.Obavam sa toho,citala som o tom ze to ma vela negativnych nasledkov.Neviem co urobit lepsie..ist ci neist?Ak ano ako mozem zmiernit prirodnymi doplnkami negativne ucinky vakciny?Dakujem...



2

Re: Ockovanie

Viem, ze je to neprijemna injekcia, ale na to som bol stepeny aj ja aj moja vnucka nedavno.
Samozrejme, ze ma vakcina plno neprijemnych ucinkov, co sa snazia lekari zatajit, ved musi vyprovokovat reakci a vytvaranie protilatok na tieto tri rozne mikroorganizmy ale ja si z detstva este pamatam nasledky epidemie polio(obrna) a stepenie proti nej naozaj skoncilo epidemiu.
Len dufam, ze tam nemaju vo vakcine privela konzervantov(thimerosal najma, lebo ten obsahuje na vahu az 50% ortuti, neurotoxinu)



3

Re: Ockovanie

No podla mna je vsetko Ockovanie na jedno kopyto.... je to len negativum podla mna a risk sa ist ockovat. ja by som sa nedal....



4

Re: Ockovanie

Nuz neviem, ja som v tejto problematike dost neisty.
Jedno je ale jasne, vyrobcovia vakcin cigania, davaju do vakcin skodlive konzervanty a adjuvanty a v poslednom case aj rozne geneticky manipulovane materialy. A je na case, aby si na nich dokladne posvietili, lebo pocet ockovani sa prudko zvysuje a oni zastieraju akukolvek skodlivost vakcin tvrdenim, ze su uplne neskodne.
A falsuju statistiky a umyvaju mozgy lekarom, aby sa tito nedozvedeli skutocne dobre a zle ucinkyu vakcin a tlacia na nich "potyrebnost" vakcinacie pre kazdy svoj novy vyrobok.

Doikonca je podozrenie, ze si vytvazraju umelo trh pre svoje vakciny, co je kriminalnost hraniciaca s genocidou.

Ale ze by kazda vakcina bola len zla, to som este nekupil ako fakt.
Jedno je vsak pravda, co sa neuvadza, ze vakciny zvysuju produkciu obrannych latok proti chorobam, proti ktorym sa stepi(dufajme!!!), cim sa telo preorientuje vo vyrobe obrannych latok, tj o to menej inych sa vyraba, tj imunita na ine choroby poklesava.

Osobne ja som nebol vakcinovany uz vyse 40 rokov a nevidim dovod na to, zatial



5

Re: Ockovanie

Ja teraz musím byť preočkovaná proti hepatitíde typu B, kvôli tomu, že idem študovať zubné/všeobecné lekárstvo hmm Dosť sa toho obávam, lebo som už tiež veľa počula o očkovaniach, ale je to pre štúdium povinné, čiže mi ani nič iné vlastne nezostáva. Ako si mám posilniť organizmus pred očkovaním a po ňom?



6

Re: Ockovanie

Je to svinstvo, ked stat z podkupnymi byrokratmi  zneuziva svoju moc a prinuti ludi sa dat ockovat vakcinami s pochybnou ucinnostou a plno skodlivymi postrannymi nasledkami, ktore prisne zatajuju.

Hep B skodi najma peceni, tj treba adresovat pecen protokolom dr Berksona na precistenie a regeneraciu.

Ja tu trubim uz dlhe roky, ze najlepsie proti virusom je zvysovat si viralnu imunitu pomocou neskodnych potravinovych doplnkov, tj nie len jeneho specifickeho virusu, ale vsetkych moznych, aj tych , co nosime v tele cely cas a co cihaju na oslabenie a moznost sa rozmnozit a skodit.
http://www.rng.nazory.eu/herpes
http://www.rng.nazory.eu/pecen



7

Re: Ockovanie

tiež si myslím, je to od nich nespravodlivé. Prinajmenšom by som mala mať právo sa rozhodnúť, ale očkovacie preukazy nám na škole budú pred nástupom do prvého ročníka kontrolovať a na základe toho nám umožnia prax v nemocnici i štúdium. tak nič iné mi ani neostáva. našťastie, sestra si doma doplnkami prečisťovala pečeň, takže mám všetko po ruke, ďakujem za radu



8

Re: Ockovanie

Zialbohu , cez patenty a chemicky/farmaceuticky priemysel pomocou nastrcenych politikov a uradnikov je dnes prakticky cely svet kontrolovany spoza opony globalistickou mocou superbohatych a vplyvnych.
Ti nastupili v tejtpo dobe "demokracie" ako nova verzia slachty, ktora vladne masam.
A pokial si to nasy neuvedomuju a dovoluju im to, bude sa to coraz sprisnovat, osobne slobod a ustavou garantovane prava jednotlivca vraj  "v zaujme bezpecnosti a blaham mas" odburavat, aby mali globalisti v rukach celu kontrolu spolocnosti a zabezpecenie obrovskych prijmov, co takyto system korupcie a kontroly  spoza opony vyzaduje.



9

Re: Ockovanie

RNG,prosim ta ...sestre po vyoperovani sleziny lekari odporucaju brat ATB ,pretoze ma stale zvysene leukocyty a takisto ju chcu ockovat  Pneumo23.Viem ze tie ATB nahradi GSE,ale je potrebne to ockovanie proti zapalu pluc?Vdaka...

Naposledy upravil: Sisa 24 (2012-09-29 09:25:30)



10

Re: Ockovanie

Osobne viem rozne nakazy adresovat potravinovymi doplnkami, a samozrejme do mna nikto nic nepichne, pokial sa nevyjasni, co vlastne vakciny obsahuju, lebo dnes je okolo toho este stale nejasno, od naozajstnej  ucinnosti vakcin az po ich obsah skodlivin.



11

Re: Ockovanie

Ja by som ale rada poznala tvoj nazor v tomto pripade,ak je vyoperovana slezina a v pripade napr.zapalu pluc ak by nezaberali ATB tak maju vyssiu sancu zaockovani ludia..alebo je to jedno...Vdaka



12

Re: Ockovanie

Ked nezaberu atb, tak lekari nemaju nic ineho a pacient zomre.
Prave tam je to svinstvo najlepsie vidiet, lebo okrem patentovanych farmaceutickych liekov existuje hromada prirodnych, casto ucinnejsich a predsa ich lekari nechcu ani nemozu pouzit, nakoniec je to pochopitelne, ked ich ani nepoznaju aj ich proti nim stvu.

Jediny rozdiel pri zaockovanych je,  udajne, aspon tak to tvrdi medicka literatura, nedostanu tak casto tie nakazy a udajne ich aj lahsie znasaju.
Problem je to, ze to tvrdia vyrobcovia vakcin, bez nezavisleho kontrolovania a akejkolvek nezavislej moznosti skontrolovat zlozenia , spravy o ozboroch vakcin, spravy   z vyskumu a vyvoja,  a brania zubami nechtami z dovodenim, ze by sa jednalo o porusenie  "vyrobnych tajomstiev"
. A clovek sa nemoze dostat ani k ich literature,  finalnych vysledkov vyskumu.

Tj doslova pozaduju, aby sme im naslepo verili a nechali ich obsahom nezname vakciny do seba pichat, s tvrdenim, ze su neskodne, ked vieme, ze dokonca mnoho ludi na ne uz zomrelo, nehovoriac o tazkych reakciach tisicov.
A mozno permanentnemu poskodeniu zdravia stoviek milionov, najme zavedenim ortuti, roznych chemikalii a biologickych latok zo zvierat rovno do nasho krvneho obehu.

Naviac pouzivaju geneticke manipulacie biologickych materialov na vyrobu vakcin, co je ovela horsie, nez jedenie biologicky manipulovanych plodin, co napr Europania odmietaju.
Tak zjest je to skodlive, ale rozno do tela nastriekat je OK?!?!
Tj zrejme maju zaujem nieco velmi vazne zatajovat.

Naposledy upravil: RNG (2012-10-02 20:09:59)



13

Re: Ockovanie

vakcina telo len oslabi, lebo zmobilizuje sice imunitny system, ale nespravnym sposobom. mozu sa poskodit prirodzene obranne mechanizmy... ja uz by som po osobnej zlej skusenosti s vakcinami rozhodne vakcinu nedala. navyse ak je nejake ine vazne poskodenie v tele. zvolila by som prirodne prostriedky na podporu imunity, ktore radi rng.



14

Re: Ockovanie

Treba si uvedomit, ze zvysenie imunity na urcitu specificku infekciu odvedie pozornost tela ciastocne od inych , tj budovanie imunity sprcifickej ide v zdy na ukor vseobecnej imunity. A to samozrejme vobec nehovorim o inych zlozkach vakcin, z ktorych mnohe su ptre telo zamorenia, ako cudzie bielkovinne materialy zo zvierat, konzervanty-najma ortut(thimerosal) a formaldehyd, a tiez adjuvantym tj latky, ktore zmiernuju obrannu reakciu tela na zvysenie ucinku vakcin.
Najviac ma znervoznuje ta geneticka manipulacia a rozne chyry, ze sa tak zlocinne skupiny ludi snazia dosiahnut znizenie populacie. Samozrejme oficialne sa robia, ze nic take neexistuje, nikdy na tieto chyry nekomentuju a snazia sa to po tichu pochovat, tj o to viac podozrievam, ze to moze byt zalozene na pravde. Nuz a to by bola doslova genocida v rozsahu, aka este v historii nebola.



15

Re: Ockovanie

Počet obetí plesňovej meningitídy po injekčnom podaní steroidov v USA stúpol. Článok je z pred 3 dní, ale teraz v rádiu hlásili, že už je 21 obetí a ďalších 14 000 pacientov je v ohrození.
http://aktualne.atlas.sk/pocet-obeti-pl … e/amerika/

Naposledy upravil: graupel (2012-10-20 11:19:25)



16

Re: Ockovanie

Poriadna blamaz!. Ale nehody sa stavaju vsade....



17

Re: Ockovanie

Zaujímavý príspevok doktorky (! ktorá to uznala) z diskusie http://www.slobodavockovani.sk/diskusia/:

Vážený pane Michale -příjmení neznám, neboť jste ho neuvedl. Ani eventuální titul. Jako lékařka chci reagovat na váš příspěvek. Jistě, medicína je náročná škola, vím o tom svoje a mnozí vypadnou. Jenže právě proto, že je tak náročná, že si medici musí do hlavy nacpat neuvěřitelné množství faktů, nezbývá čas a kapacita pro jejich nezávislé zpracování. Názor, jak tomu rozumět, nafasují přímo s těmi fakty. Dále nezapomeňte, že chtějí udělat zkoušky, tj. musí při nich ze sebe vyplivnout, co se od nich očekává. jakákoli úchylka od oficiální linie je tvrdě trestána - mediky vyhodí, ale týká se to i mladých lékařů v nemocniční praxi. Učím na homeopatické škole a máme pár lékařů, kteří před svými šéfy musí tajit, že studují homeopatii, aby nebyli perzekvováni. To je prosím realita na počátku 21.století, 20 let po sametové revoluci.
Pokud lékař sám od sebe nezačne hledat jiná fakta, nedostanou se k němu. Pediatrické i jiné lékařské časopisy se hemží reklamami na vakcíny. Vedení lékařských časopisů mají spojení s farmaceutickými firmami. To podle mého názoru značně znehodnocuje validitu jakýchkoli článků, které vyznívají ve prospěch očkování nebo léků.
Nevím, z čeho vyplývá váš názor, že maligní onemocnění nemá nic společného s očkováním. V každém případě je zcela nesprávný.

Polio vakcína na lžičku obsahovala mnoho onkogenních virů -přiznal sám výrobce. Tyto viry, původně se necházející pouze u afrických opic, jsou nyní detekovány ve vysokém procentu u některých nádorů ale i u zdravých lidí. My všichni jsme tuto vakcínu dostali a máme v těle časovanou bombu.

Rotavirová vakcína obsahuje prasečí viry způsobující poruchu imunitního systému u prasat. Troufám si, že nikdo odpovědný nemá ani tušení, co to může udělat u miminek, kterým je nabízena. A mohla bych pokračovat dále. Doporučuji vaší pozornosti - umíte-li anglicky - článek na stránkách www.rozalio.cz What comes through the needle. Má asi 20 stran a pojednává o množství různých virových a dalších kontaminací, které byly nezávislými studiemi zjištěny při namátkových kontrolách vakcín. Mnoho z uvedených virů má onkogenní účinky.
Genetika: kdybyste sledoval odborný vývoj, tak by se k vám doneslo něco o epigenetice. Nejnovější názor je takový, že geny musí být zapnuty, aby něco dělaly. Mít gen neznamená dostat nemoc. A to, co zapíná geny, jsou faktory vnějšího prostředí. Máme stejné geny jako naši předkové, přesto ještě před sto lety nebylo tolik rakoviny, alergií, autoimunitních onemocnění ani autismu a poruch pozornosti. Nebylo toho tak moc jen o generaci zpátky. Jak to, že rodiče s určitými geny nebyli nemocní a jejich děti jsou?
Očkování je jedním z faktorů, které z podstaty svého složení a účinku na organismus může u geneticky disponovaného jedince vyvolat i závažné problémy. To je fakt, který je diskutován ve vědecké literatuře - možná v jiné, než kterou čtou běžní lékaři, ale o nic méně hodnotné. Kromě toho u studií je nutné vědět, kdo je financoval. Stále platí: zpívej píseň, koho chleba jíš. Myslíte, že studie financovaná farmaceutickým průmyslem dokáže, že očkování škodí? Nebuďte naivní.
Hrazení léčby při nakažení se nemocí, proti které existuje očkování: souhlasím, ale ať si hradí léčbu kuřáci, obézní lidé, adrenalinoví sportovci apod. Kde chcete udělat čáru? Přes 90% nemocí je způsobeno životním stylem.
Homeopatie: není žádný byznys. Nedávno jedna firma přestala do Čech dodávat jednosložková homeopatika, protože se jí to prostě nevyplatilo. Lék stojí cca 60-200Kč podle balení, pacientovi stačí obvykle max. několik balení a je delší dobu zdráv. Srovnejte to s konvenční medicínou, kde pacient užívá léky v ceně i tisíců korun měsíčně po dlouhou dobu.
V homeopatickém léku se nenachází žádný "duchovní otisk". Existuje bohatý výzkum struktury vody, který potvrzuje účinek homeopatických léků. Existují kontrolované, dvojitě slepé studie potvrzující účinek homeopatikcých léků, z nichž některé byly prováděny s buňkami. Tam nelze předpokládat placebo efekt.
Přesný mechanismus účinku není dosud znám a je to proto, že ho nebude možné najít v rámci stávajícího paradigmatu medicíny. Ale neexistence důkazu neznamená důkaz neexistence.

- vyznačil som tučným písmom časť, ktorá ma zaujíma.."My všichni jsme tuto vakcínu dostali a máme v těle časovanou bombu. " - po akom dlhom čase podľa tvojho názoru môže ešte dôjsť k chorobám spôsobeným očkovaním?
Stretol som sa s rôznymi názormi na to, ale nikde sa nehovorilo o dlhom čase (roky)..skôr dni/týždne a už len výnimočne mesiace.. Ja som totiž dostal cukrovku typu jeden, neviem už presne, myslím, že 2 alebo 4 roky po poslednom očkovaní (vtedy povinné proti TBC myslím), môj prípad poznáš, ak si ešte pamätáš z mailov a z fóra..



18

Re: Ockovanie

Nuz zialbohu to uz nie je nkc nove, hoci zotrvacna lekzarska  a farmaceuticka "mafia" to nechce nikak uznat.
Ako rychlo a komu  a ci vobec sa skodlive ucinky roznych  ockovani ukazu je velmi individualne, tj neviem ti na to nijak odpovedat. je to totiz vysledok hromady roznych skodlivych latok v ockovacich, ktore sa snazi priemysel zatajit.
A meni sa to aj s casom, co samozrejme priemysel neprizna, kedze obsahy formul zatajuje aj pred oficialnymi autoritami.

Ja viem jedno jasne, do mna nikto nepichjne ziadnu injekciu ani ustnu vakcinu, ked sa to nestalo za poslednych vyse 40 rokov, rozhodne to neporusim teraz pod tlakom propagandy.
V monentalnej epidemie chripky v USA som si uz 2 krat vybojoval nakazu doplnkami, zialbohu som velmi nachylny uz od detstva na choroby hornych dychacich ciest a cato mam moznost sa nakazit, napr v lietadle, kde sa delis o vzduch s 300 ludmi, ked ma navsivi vnucka alebo vnuk, co maju nejake virusy a bakterie zo skoly cely cas a ich obranny system to staci potlacit, ale moj nie. Takze vberiem casto kvanta antimikrobialnych doplnkov, niekedy nepretrzite, ako teraz, len s malymi prestavkami. V lete je to samozrejme ovela lepsie a ked sa nestykam s kopou ludi za par dni to potlacim.



19

Re: Ockovanie

http://www.badatel.sk/kpm/ako-liga-babk … -vyrazila/



20

Re: Ockovanie

Velmi smutne a neludske, zialbohu pravda v dnesnom krutom svete riadenom peniazmi.



21

Re: Ockovanie

Vtipné video na pobavenie
http://www.badatel.sk/kpm/skvele-video- … by-vakcin/



22

Re: Ockovanie

Velmi vtipne. Ale v jednom tam neboli presmi, vakciny obsahuju casto az 50 % na vahu  ortuti, nakydaju totiz do nich hromadu thimerosalu na konzervaciu. Takze ten jeden teplomer by asi nestacil...



23

Re: Ockovanie

Som zmetena z toho ze vo Walese v UK chcu v skole ockovat deti proti osypkam.Syn prisiel zo skoly s formularom ze ich budu ockovat.Ak sa nemylim syn osypky prekonal v detstve..a tak by mal predsa byt na to imunny ci sa mylim?



24

Re: Ockovanie

Nuz samozrejme by mal byt nejaky cas pomerne velmi imunny.



25

Re: Ockovanie

Iba nejaky cas..to nie je imunita na cely zivot?Co si myslis o ockovani proti osypkam je to nutne?Ked som ja bola decko tak sa proti tomu neockovalo..bolo to bezne detske ochorenie..hmm



26

Re: Ockovanie

Nic na svete nie je nutne, otazka je len co je pre zdravie celkove lepsie a na tuto temu zialbohu vyrobcovia vakcin a lekari co ich podporuju velmi vazne zavadzaju ludi. Preto momentalne cele ockovanie , pokial sa to poriadne nepresetri nezavislymi ludmi odmietam z podozrenia, ze v sucasnosti vseobecne viac skodi, nez je uzitocne. Na podporu toho uvadzam detske cukrovky, ktore uzasne vystupili, autizmus, kedysi extremne zriedkavy, potravinove alergie, ktore ma dnes polovica deti a rakoviny deti, ktore tiez exponencialne narastaju.



27

Re: Ockovanie

Pozrite sa, akú známu osobnosť naháňajú, že nedala zaočkovať dieťa
http://tvnoviny.sk/sekcia/myzeny/archiv … dieta.html



28

Re: Ockovanie

Medicky monopol jednoducho prehlasuje, ze je fakt , ze ockovanie predchadza chorobam a ze zaockovat prinasa viac vyhod pre telo, nez donasa problemov, ktore aj tak sa snazia potierat. Fakt ale je, ze vsetky tieto tvrdenia su zalozene na systeme lzi, ktore su vytvorene na podporu ockovania. Vskutku do dnes nevieme , ci je ockovanie uzitocne, alebo nie, lebo sice podporuje urcitu specificku imunitu, ale je to na ukor vseobecnej, a naviac zamoruje telo, tj ho oslabuje.
Od zavedenia masoveho ockovania radove sa zvysili rozne alergie a o tom zdravotnicky monopol nechce vobec diskutovat.Vsetko alebo popieraju, alebo nihilizuju co sa tyka skodlivej stranky ockovania, a nedokazanu kladnu stranku serviruju ako fakt, bez naozajstnych dokazov.
A ze to mas spojenie so zhorsovanim zdravia je teda nesporne.
Epidemie aj v minulostil  pred ockovanim prichadzali a odchadzali, tj dnesne data, ze niektore choroby dnes nie su epidemicke nie je dokaz nicoho.
A stepenie proti chorobam, ktore nie su dnes ani v krajinach, kde sa nestepi su zrejme zbytocne zamorovanie tela
A stepenie s vakcinami vyrobenymi GMO(genetickymi modifikaciami) je absurdne v krajinach, kde zakazuju GMO produkty
Neexistuje krajina, kde by vlada mala pravo robit s nasimi telami to co sa len rozhodne, nech ma na to akekolvek "padne" dovody, co v pripade stepenia samozrejme vlastne neexistuje.
Ale monopol mediciny natolko pokrutil chod v krajinach, ze ludia zabudli na svoje osobne prava a skorumpovane vlady vydavaju s kludom protiustavne nariadenia "pre verejne dobro"

To by sa mohli kludne napr rozhodnut, ze pre "verejne dobro" moja pecen je menej vhodna v mojom tele a ze by bola vhodnejsia v tele nejakeho doleziteho politika ci priemyselnika.
Ved oni si uzurpovali pravo vyhlasit, co je pre verejne dobro a co nie. A nemusia nic nikomu dokazat, lebo to co prehlasia sa automaticky stava oficialnym faktom, ci je to pravda alebo nie.

Naposledy upravil: RNG (2013-05-16 22:04:50)



29

Re: Ockovanie

Očkovanie je protiústavné?! Rozhodne súd!
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv … vinne.html



30

Re: Ockovanie

Vsade na svete sa dnes vlady snazia ziskat co najviac kontroly nad ludmi a to aj za cenu porusenia ustavnych prav.
A kedze su vlady skorumpovane, tak sluzia roznym zaujmovym skupinam, nie narodu.



31

Re: Ockovanie

Dobry den, rozhodla som sa dcerku neockovat. Chcela by som vediet ake potravinove doplnky jej mozem davat na zvysenie imunity?Este jedna otazka,preco mi tak strasne vypadavaju vlasy?Dcerku plne dojcim a ma 5mesiacov.Dakujem



32

Re: Ockovanie

Pri dojceni vsetok prirastok dietata ide na ukor matky. Preto odporucam niektore veci doplnat, najma zinok, selen, jod, vitaminy C E D-3 brat vitaminovu zmes stres B a samozrejme zmes mineralov na kosti a krill olej, co je potrebne na rozvoj kostry dietata a na jeho nervovu sustavu.
Samozrejme to treba brat uz v tehoternstve, lebo inac plod rastie na ukor matky.
Dojcene deti dostavaju imunne latky z matky, takze matka ma brat doplnky, nie priamo dieta.



33

Re: Ockovanie

Mohli by ste mi odporucit jod, vitamin C a E, vitaminovu zmes B a zmes mineralov na kosti z iherb. Ostatne uz beriem. A este sa chcem opytat, pokial by mala horucku ako postupovat. Nechcem jej davat paralen ani ibuprofen a zatazovat pecen. Dakujem



34

Re: Ockovanie

Je tu viac tem na jod, ale ked ho nevies dostat z lekarne ako jodovu tinkturu alebo lugolov roztok, tak pozri napr na
http://www.iherb.com/TPCS-Iosol-Formula … 30-ml/4785
Vitamin C odporucam najma vo forme ovela ucinnejsej, ako askorbova kyselina a askorbaty, tj vo forme esteru C s bioflavonoidmi. Ja si ho davam do mojej kazdodennej vody na pitie, flasku nosim zo sebou
http://www.iherb.com/American-Health-Es … 6-8-g/9937
Na vitamin E odporucam zmes tocoferolov, prirodnych
http://www.iherb.com/Now-Foods-E-400-10 … ftgels/304
Na vitaminy K-2 a D-3 mas dokonca zmesy ako tato, na zlepsenie absorbcie a zabudovania mineralov
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Vi … gels/16775
e mladych ludi s dostatkom kyselin v zaludku odporucam napr tuto zmes na kosti
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bone-Str … psules/437
Pre starsich je lepsie, ked su mineraly viazane organicky .

Telo sa brani zvysovanim teploty prirodzene. Preto potlacanie je nie priam najlepsie riesenie. Hlava samotna ale nesmoe prekrocit teploty cez 39.5, preto ju treba chladit napr uterakmi namocenymi do chladnej vody. Telo samotne znesie teploty az do 43 stupnov celzia bez problemov. Toto sa napr vyuziva v metode nicenia rakovin, hyperthermii, kde telo zahrievaju az do 44 stupnov celzia, co neposkodi zdrave bunky ale znici rakovinne, ktore pre zvysenu cinnost sa prehreju viac.
Ak presa neodolas, tak dieta moze dostat malicko aspirinu rozpusteneho vo vode, to je asi najmenej skodlive, samozrejme prepocitane z dospelej davky na vahu dietata, tj len maly zlomok dospelej davky.
Prirodny "aspirin" tj vlastne jeho zakladna zlozka, salicylicka kyselina je v prirode v kore vrby ako latka salicin, podobne sa pouziva aj Fewerfew(fever=horucka) pozri napr na
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Wh … -Caps/8136



35

Re: Ockovanie

Chcem sa spytat pana RNG.
Aky mate nazor na ockovanie psov ? Tiez je to viacmenej o biznise alebo vidite tam potrebu ockovat psa ? Aky mate na to nazor.
vdaka..



36

Re: Ockovanie

Dnes podvečer na TV JOJ bude odvysielané zaujímavé súdne pojednávanie na tému očkovanie - bude uložené v archíve: http://sudnasien.joj.sk/sudna-sien-arch … miera.html.

Naposledy upravil: graupel (2013-09-20 17:15:23)



37

Re: Ockovanie

http://www.celostnimedicina.cz/video-mu … kovani.htm



38

Re: Ockovanie

post 5, v dnesnom, svete je vlastne vsetko o peniazoch a kedze neviem, co ockuju psom, nemozem sa na to vyjadrit.
Z podobnej situacie okolo ockovania u ludi je to iste casto skodlive, hoci nemozno vylucit, ze niektore vakciny su pre nich uzitocne.



39

Re: Ockovanie

Kto sa chce v tom vaznejsie  hrabat, US vlada zacala davnejsie zachycovat nezavisle rozne skodlive nasledky vakcin davnejsie, samozrejme nemozeme ocakavat, ze je tam vsetko zachytene, najma sa snazia odskriepit velke nasledky ako cukrovka, zlyhanie pecene a smrt, ale nie vsetko sa im podari odskriepit, tj najdete dost tu na to, aby vam lekar nemohol tvrdit, ze ockovanie je neskodne.
http://www.medalerts.org/vaersdb/index.php

Naposledy upravil: RNG (2014-01-11 19:55:59)



40

Re: Ockovanie

Dobry vecer ..chcem vas velmi pekne poprosit o radu pre moju sestru..po havarii jej vybrali slezinu a odvtedy sa trapi ..posielam vam kopiu jej listu lebo asi by som to sama nevedela tak zreprodukovat..vopred srdecna vdaka..:

"no v dôsledku splenectomie pred rokom a pol mám zníženú bunkovú imunitu na polovicu najnižšej referenčnej hodnoty a NK bunky 3násobne zvýšené. Kupovala som si imunoglukán aj colostrum,užívala som 3 mesiace ten imunoglukán, plus ten pankreatin od teba, napriek tomu som každý mesiac chorá a vtedy v lete, pametáš,s tým nervom a horúčkou,to bolo hrozné,to som aj kolabovala pri chôdzi...to bol nejaký hnusný vírus...No a imunolog vraví, že treba doživotne brať imunomodulátor IMUNOR. ten som si zatial nedala, bojím sa, lebo je to biologický liek, transfer leukocytov z bravčovej krvi.Mne treba niečo s ohľadom na to,že nemám tú slezinu, lebo to,čo pomôže človeku so slezinou na imunitu, mne nemusí,lebo v slezine sa tvoria tie bunky. Vraj 5 až 8 týždňov po odstránení sleziny nastáva rapídny pokles tých buniek v krvi, tuším D4 a D8 sa volajú..."



41

Re: Ockovanie

Nuz na zvyseniem imunity pozri na viralnu na temu herpes
a na zvysenie  inych imunit nie je len imunor, tj drahy a casto neucinny farmaceuticky   vytazok z z prasacich bielych krviniek, ale odporucil by som ovela skor napr
collostrum vo vyssich davkach, ktore je plne imunoglobulinov, tj bielkovin pomahajucich telu sa branit proti roznym infekciam
a roznym antimikrobialnym latkam, sirokospektralnym,ktore zasiahnu rozne infekcie, co clovek moze dostat z kvapockovej infekcie vo vzduchu ci infekcii na surovych jedlach a vo vode.
Viac o bielych krvinkach najdes na
http://en.wikipedia.org/wiki/White_blood_cell
kde D-8 su hlavne proti virusom, tj zvysenie viralnej imunity doplnkami  je tu nevyhnutne, nielen odporucane
Viac na to z hladiska klasickych lekarov pozri na
http://en.wikipedia.org/wiki/Splenectomy
kde ja by som atb pouzivane casto pooperacne na zvysenie imunity nahradil sirokospektralnymi antimikrobianymi doplnkami, ktore maju ucinok sirsi, nez atb a nemaju skodlive postranne ucinky atb. Naviac je velmi dolezite brat plno mikrovlaknin a nasadit si kvalitne probiotika, lebo tie vyrabaju az 70% obrannych latok pre telo, tj viac, nez je samotne telo schopne produkovat. ATB ich znicia a taK  sa nediv, ze mas podstatne znizenu imunitu, az na 30% povodnej

Naposledy upravil: RNG (2014-02-02 00:56:46)



42

Re: Ockovanie

Ahoj rng, prosim ta, co si myslis o chorobach proti ktorym ockuju deticky od 3 mesiacov..je tu realna nakaza? Ak nedam dieta zaockovat a dostalo by napr cierny kasel alebo detsku obrnu atd. dokazem dieta z toho dostat bez naskedkov? Co je hirsie zlo? Zaockovat alebo to risknut,pripadne podporovat imunitu dietata a ak ano, tak ako, resp. cim? Ďakujem



43

Re: Ockovanie

Obrna alebo cierny kasel   moze byt este rozumne ockovanie, ale proti chorobam , co su dnes velmi zriedkave je blbost ockovat.
A naviac kombinovanymi vakcinami(penta a hexavalentnymi) , plnych jedov, co je pre dieta tak mlade rolis velka zataz.
Ja som dostal len par vakcin v zivote, asi 15 roku ziadne, tj 55 rokov ziadne,  a zda sa , ze mam menej problemov, ako dnesne deti
Inac cierny kasel a obrnu mozu dostat aj dospeli.



44

Re: Ockovanie

Odporucam si citat tieto stranky a aj sa s tymi ludmi, ktori tam prispievaju osobne stretnut. Zaujimat sa o to a citat si knizky. Urobit si vlastny nazor a vyhnut sa chybam, ktore urobili ini.

http://www.slobodavockovani.sk/

http://www.rizikaockovania.sk/



45

Re: Ockovanie

.