ZlatyStaf., dakujem za radu, zensen som brala jeden mesiac a ten mi ozaj pomahal, to mas pravdu, mam aj St. John´s Wort, ale beriem iba narazovo, ako radi RNG, som po nom trosku kludnejsia. Rhodiolu som chcela vyskusat, ale nikto ju nespominal, ci mu pomohla, tak som rada, ze ti zaberala, tiez ju skusim. Teraz beriem magnezium a citim zlepsenie o dost. Idem na endokrinologicke vysetrenie, aj ked moc neverim, ze tam mi nieco zistia, ale chcem mat klud, tieto problemy mam totiz 5-6 rokov. Ta kava, teda kofein sam nesposobuje uzkost, ale naozaj k nej prispieva, ja som si zacala vsimat seba samu, ked kavu pijem a ked som ju na tyzden ci dva vynechala a pila iba bezkofeinovu, hned mi bolo lepsie. Keby som to vedela skor, uz davno ju nepijem. Ludia, ktori maju uzkostne stavy a panicku poruchu, bohuzial im kofein vobec nerobi dobre. Tym, ze stimuluje nervovy system, uzkost ktoru uz aj tak mavaju, tak ju lahko vyvola. Neveria tomu mozno ti, co uzkost nepoznaju, nemavaju ju, ale ti, co vedia kedy u nich je a co je spustacom, lahko zistia, ze kofein im ju spusti naplno. Sama by som bola radsej, keby som mohla kavu pit, ale teraz, ked vidim, ako mi nerobi dobre, som ju s tazkym srdcom vylucila, takisto aj moj oblubeny cierny caj. Moje telo ako keby vobec neprijimalo kofein pozitivne, boli ma po nom zaludok a este som aj nekludna a podrazdena.
Naposledy upravil: Olivett (2016-03-14 21:37:25)