RNG napísal(a):Oxidatory nie su celkom neskodne, oxidacia nici DNA, tj sposobuje starnutie. Preto sa dnes tak zdoraznuju antioxidanty. Ale tyzden/dva brat peroxid pri vaznejsej chorobe nesposobi viditelne skody.
Peroxid sa nesmie brat s antioxidantami, lebo sa jeho ucinok zrusi. Pauza medzi nimi musi byt medzi 4 az 8 hodin, zalezi od polcasu zivota antioxidantu v tele.
Par kvapiek 3% nestaci na adresovanie chorob.
Ja som to chcela len na precistenie organizmu a postupne to zvysovat. Nic zavazne nemam. Ano to som citala, ze sa nesmie kombinovat napr. s C vitaminom.
Prosim vas, chcela som sa spytat ci sa moze kombinovat hloh, imelo a cesnak - kapsule s flavonoidmi diosmin, hesperidin.
V kapsuliach je 60 mg extraktu z hlohu a 60 mg imela a 150 g cesnaku na kapsulu.
Prosim vas ak to rozsiruje cievy, moze brat aj lieky na vysoky krvny tlak dironorm a coronal? Ste mi uz pisali ze dironorm obsahuje ACE inhibitor a tym je aj hloh.
A tiez ma aneuryzmus v mozgu, nemoze z toho ta cieva prasknut? Ak hloh rozsiruje cievy a tiez ich rozsiruje dironorm?