Téma: polyp
Dobry den. Uz vyse 2 rokov ma trapila bolest pri vykonavani velkej potreby + krv na stolici. Pred 2 mesiacmi som s tymto problemom bola u chirurga - ten povedal ze v konecniku mam hemoroid + analne trhliny. Takze vsetko mi o par dni potom vypalil laserom. Na moje prekvapenie,sa moj stav nezlepsil,ale naopak zhorsil - mam ovela vacsie bolesti, stolica je nepravidelna, s vacsim mnozstvom krvi. Od toho zakroku som velmi unavena, inokedy som stale cvicila, teraz sotva vladzem vykonavat zakladne veci a v robote ledva stojim na nohach, velmi mi padaju vlasy a co sa tyka pohlavneho zivota - tak som tam dole akoby ochrnuta a nic necitim. Dnes som bola za tym chirurgom , a on mi do konecnika strcil prst a skonstatoval, ze tam mam polyp a ze mam na to brat cipky a potom prist na kontrolu.
p.RNG chcem sa Vas opytat, ci je mozne, aby ten polyp vyrastol za 2 mesiace,lebo vtedy pri operacii ho chirurg nevidel. Nemohol ten polyp vzniknut prave nasledkom tejto operacie? Moze moja unava, slabost a sexualna necitlivost suvisiest s tymto polypom?