Téma: Poskodeny traviaci nervovo svalovy system
Zdravim RNG
Chcel by som ta poprosit o radu mam problem s nervami a svalstvom. Vobec nemam v sebe kyslik akoby mi svalstvo neprijmalo energiu ja rano vstanem spim aj 10 hodin a som unaveny zivam a mam pocit ze mam nieco z mozgom normalne citim ako mi z hlavy odchadza dost silno to citim energia hlavne v okoli oci a akoby som mal zalepeny mozog citim to malo ked spim napr. 5 hodin tak ani neviem ze zijem kde sa nachadzam, nevnimam okolie co sa deje pri mne ... a co ma dost vystrasilo ze staci ked si na par sekund zavriem oci nadychnem sa a vydychnem zhlboka parkrat normalne citim prival energie ako mi ide energia do hlavy, otvorim oci a vidim lepsie,vnimam lepsie,dokazem aj rozmyslat no totalne iny svet ale trva to len kratko lebo po chivlke-par minut zase citim ako ma opusta energia...Najhorsie je ze ja nemam ziadne pocity ja? ako hlad,hned a ine. a myslim ze tento problem suvisi aj s mojim zaludkom ja neviem ale cely den citim v sebe horucavu neviem svalov? a obcas aj palenie v zaludku chvilkove sekundove ale neni to kyselinou l to viem uzivam aj betain hcl ale je to skor svalovinou zaludka, ktora mi nadskakuje kazdych par minut a je jedno ci jem alebo nie a aj to chvilkove palenie a grgne sa mi a hned mi nadskoci zaludok lenze mne sa grga aj ked cely den nic nejem od rana do vecera a hovorim HCL to neni lebo mam prazdny zaludok. Proste mam pocit ze to ma nejaky suvis s mozgom s nervami alebo ja neviem s cim uz fakt. Z doplnkov mi akotak pomaha jod a horcik ine ani moc nie. Ja neviem tazko sa to vysvetluje ale akoby mi nefungovala nervovo svalova sustava jednotne. Neviem co je to so mnou, neviem kto som a ako hovorim cim som menej oddychnuty tym je to rapidne horsie nevnimam co mi niekto hovori proste vetko robi telo automaticky. Prosim rng porad nejake doplnky lebo ja nevladzem ani paletu zdvihnut ziadnu fyzicku pracu nic ja proste ma neposlucha svalstvo nervy nemam pocity ja fakt neviem proste raz vnimam inak raz zase inak. A tieto dost vazne problemy sa mi rapidne zhorsuju ked si dam nieco z mlieka hocico fakt som hned totalne unaveny zacne sa mi zivat v kuse horuco mi zacne byt zacne ma palit brucho svalovina fakt silno a ja neviem ani ako prezijem ten den nevies ci to moze mat nejaky suvis s mliekom? ze by mi napadlo nervovu sustavu? robili mi aj testy zistili mi intoleranciu na laktozu ale to zevraj neni nic vazne ale ja som s tym prestal lebo by som to urcite neprezil uz ho nepijem vyse troch rokov ale tieto priznaky mam stale len slabsie a kupil som si nedavno aj mliecne enzymy ze vyskusam na lacny zaludok ze sa skusim odmorit od mlieka ked mi sposobovalo take problemy ja tomu nechapem ale dal som si 1! tabletku a po chvilke mne bolo zase hrozne presne ako som popisal vyssie ciary po tele akoby odtlacene horucava, zacalo mi hrozne rychlo bit srdce, nedokazem rozmyslat a to doslovne tazko sa to vysvetluje tazko... Som myslel ze to bude lepsie ze enzymy pomahaju ale mna tie mliecne skoro zabili. Ja neviem ale to sa takto neda zit ja mam nejaku pliagu v tele alebo mozgu co ma napada ja neviem kto som kde som co robim vsetko automaticky nevidim dobre proste ide to z mozgu oci mam furt zlepene aj ked si tam neico nakvapkam tak zase o chvilku tam mam nieco myslim nad a pod ocami kde sa tvoria slzy tusim, nemozem dychat poriadne plny nos stale... som rad vobec ze som dokazal napisat takyto clanok teraz inokedy by som to nedokazal spojit taketo myslienky ako tazko sa to vysvetluje ked som furt unaveny to sa takto neda fakt zit uz roky to takto mam .... Dam aj nejaky priklad napr. ked idem vecer spat a mam v izbe teplo a nevyvetram cerstv vzduch tak rano vstanem ze mi je totalne horuco po celom tele mam take ciary odtlacene jak tetovanie keby som mal z ciar... ziva sa mi mozog totalne ze nic to som uz popisal proste hrozne nieco bez energie aj po 10 hodinach spanku nemam energiu na ziadne aktivity ani nic....ja nechapem tomu vsetkemu proste co sa to vo mne deje raz vnimam inak raz inak podla toho kolko kyslika energie mam v sebe. A este jedna vec ked uzivam horcik chlorid horecnaty alebo neska som prvy krat uzil chlorid cezny alebo proste nieco silno alkalicke tak ako som si dal davku do ust tak som mal taky chvilkovy skratovy pocit v hlave akoby nervy reagovali nato ja neviem to vobec vysvetlit lepsie alebo aj ked ma nieco silno prekvapi takto taky chvilkovy skrat,sok akoby sekundovy ... tak dal som si prvu davku zavrel oci parkrat sa zhlboka nadychol a vydychol a mam totalne silne tlaky v hlave akoby hurikan ale neboli ma proste citim tlak silny, trpnu mi usta a stipu ma oci teda tie nervy co mam na vieckach akoby som ich mal zapalene alebo ja neviem co sa to deje ci som len mlady chalan chalan nie dok... rrng prosim porad co treba uzivat aspon aby som mal v sebe tu energiu a cely den nedriemal lebo inak nevladzem a z nicoho nic mam aj stresy pri tom to situacia nevyzaduje ja uz radsej nic nepisem chcem len trochu pomoct od niekoho ked si neviem sam rady co mam robit.
Naposledy upravil: Smoliar7 (2015-03-25 19:46:36)