Dobrý deň, chcem Vás opäť požiadat o radu. Mužovi zistili plucne chlamydie. Tak po dohode so znamym lekarom zacal liecbu podla Wheldonovho protokolu, Doxycyklín, Azitromycín, za necelé 2 mesiace Entizol na 5 dni. K tomu berie ešte NAC 2x 600mg, Extrakt z olivových listov 3x 750mg, Cats clow 2x 500 mg, kyselinu listovu s B12 1x 800 mg, probiotika, obden oreganovy olej, B komplex 1 denne, teraz pridal D3. Citricidal mu moc nejde, ale pokusy su :-) Nepravidelne selen, zinok, c vitamin, rybí olej s E. Co by ste odporucal este, prípadne nejako upravit davkovanie. Este ma napadlo, myslíte ze by to islo vyliecit aj bez ATB? Iba s tými doplnkami. Co som cítala tak niektorý lekari tvrdia ze aj rok a pol liecba na ATB je nedostatočná, takže vy skúsenost že by sa to podarilo niekomu len s tými doplnkami? Je to predsa len prijatelnejsia cesta. A ako dlho ich vlastne treba brat? Má aj rôzne psychické stavy, nervozitu, zimnicu, bolesti hlavy, bolo by nieco na to?
Ešte mám druhú otazku, aj ked nie k tejto teme: Syn 3r. zacal mat taký očný tik, alebo teda žmurkanie. Mal to ako 1,5 ročný ked zacal rozpravat asi týzden, potom ako 2 ročný tiež pri dalsom rečovom rozvoji a teraz znova. Nemôže to byt nejakým nedostatkom? Viete mi nieco k tomu poradit? Co je dobré na hemoglobín, ktorý ma trochu znížený a pravdepodobne aj menej zeleza.
Dakujem pekne. Inak vaša stránka je skvelá, veľa sa tu inšpirujem a pomáha mi a veľmi si vás vážim, že takýmto spôsobom ľuďom pomáhate.